Skip Navigation Links

FUAT TOSYALI’YA JAPONYA BÜYÜKELÇİLİĞİ’NDEN BÜYÜKELÇİ ÖDÜLÜ

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Japonya Büyükelçiliği tarafından Büyükelçi Ödülü’ne layık görüldü.

FUAT TOSYALI’YA JAPONYA BÜYÜKELÇİLİĞİ’NDEN BÜYÜKELÇİ ÖDÜLÜ

Ekonomi   A+a-

 Ödülü’nü Japonya’nın Türkiye Büyükelçisi Katsumata Takahiko’nun elinden alan Fuat Tosyalı, “İnanıyorum ki bizim Japon dostlarımızla uzun yıllardır devam eden, iş ortaklığıyla başlayıp karşılıklı güvene dayalı dostluğa dönüşen bu ilişkimiz, iki ülke arasındaki sosyal, ekonomik ve kültürel ilişkilerin pekişmesine de önemli katkılar sağlayacak, hikayemiz Japonya’nın ve Türkiye’nin başarılı şirketlerine iyi bir örnek teşkil ederek onları da yeni iş ortaklıkları için cesaretlendirecektir” dedi.
 
Türkiye’nin global çelik üreticisi Tosyalı, 3 kıtada sayıları 40’a yaklaşan tesis ve 15.000 çalışanıyla dünyanın önde gelen çelik üreticilerinden biri olarak gerçekleştirdiği başarılı iş ortaklarıyla da dikkat çekmeye devam ediyor.
 
Küresel iş yapabilme beceresini gerçekleştirdiği yabancı ortaklıklarla pekiştiren Tosyalı uzun yıllardır Japon Toyo Kohan, ABD’li Harsco firmaları ile üç ayrı tesiste başarılı iş ortaklıkları yürütüyor.
 
Tosyalı’nın 2017 yılından bu yana Japon Toyo Kohan şirketi ile Tosyalı Toyo çatısı altında gerçekleştirdiği iş ortaklığı, iki ülke arasındaki ekonomik ilişkilerin geliştirilmesine de katkı sağlıyor.
 
www.gazeteguney.com
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet