Skip Navigation Links

ÖNTÜRK: SEÇİMİ 15 PUAN FARKLA KAZANACAĞIZ

Cumhur İttifakı HBB Başkan Adayı Mehmet Öntürk, TV100 canlı yayınında yaptığı açıklamada 31 Mart’ta seçimi 15 puan farkla kazanacaklarını söyledi.

ÖNTÜRK: SEÇİMİ 15 PUAN FARKLA KAZANACAĞIZ

Gündem   A+a-

 
Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, TV100 canlı yayınında yaptığı açıklamada 31 Mart’ta seçimi 15 puan farkla kazanacaklarını söyledi.
 
Halkın içinde olan birisi olarak halkın gündemini iyi bildiğini kaydeden Öntürk, halkın gündeminde evlerinin bir an önce yapılarak teslim edilmesi ve şehrin ayağa kalkmasının bulunduğunu belirtti. 110 bin 898 hak sahibinin ev ve işyerlerini en kısa süre içerisinde tamamlayarak teslim edeceklerini kaydeden Öntürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hatay’da yaptığı açıklamalara da açıklık getirdi.
 
“VATANDAŞLARIMIZI KONUT VE İŞYERLERİNE BİZ KAVUŞTURACAĞIZ”
 
Öntürk yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız hiçbir belediyeye ayrım yapmadı. 6 Şubat’tan sonra tüm hizmetler devletimiz tarafından Hatay’a yapıldı. Cumhurbaşkanımızın demek istediği şey mental olarak merkezi yönetim ile yerel yönetim birlikte bakabilirse çok daha iyi olur yönündeydi. Bizim gezdiğimiz yerlerde Hatay’ın gündeminde kentin kültürünü, medeniyetini koruyarak kenti imar ve ihya etmek var. 2019’da yüzde 55’e %42’lik fark vardı. Bu seçimde sahada gördüğümüz Cumhur İttifakı %55, CHP %42 oy alacağıdır. Aramızda 15 puanlık bir fark olacağını düşünüyorum. Hatay ölçeğinde 110.898 hak sahibimiz var. 101 bini konut kalanı da işyeri. İhalesi yapılan işyeri ve konut sayısı 45 bin. 7 bininin kura çekimi yapıldı. Kalanı 1-2 ay içinde teslim edilecek. Kalan 65 bin 244 konutumuzun çoğunluğu rezerv alanda. Zemin etütleri bitti. 2 ay önce başladı. 65 bin konutumuz önümüzdeki yılbaşından önce teslim edilecek. Betonu bulamadığımız, işçi yevmiyelerinin tavan yaptığı kentte 1-2 ay sarkmalar olabilir. Hatay açık hava müzesi gibi. Her yer sit alanı. Zemin etüt çalışmaları da belirlendi ve temeller atılmaya başlandı. Önümüzdeki yılın sonuna kadar da 110 bin konutu bitireceğiz” ifadelerini kullandı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet