Skip Navigation Links

Depremin Yıl Dönümünde Gençlik ve Spor Bakanlığı İGM'de!

6 Şubat depremi anısına İskenderun Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek yaşanan acıya ortak oldular.

Depremin Yıl Dönümünde Gençlik ve Spor Bakanlığı İGM'de!Web
TV

Spor   A+a-

 Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Enes EMİNOĞLU, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Emre TOPOĞLU ve Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı M. Tayyip Kahyaoğlu 6 Şubat depremi anısına İskenderun Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek yaşanan acıya ortak oldular. Ziyaretler çerçevesinde İskenderun Gençlik Merkezi tarafından yürütülen faaliyetler ve etkinliklere ortak olan Bakan EMİNOĞLU ve Genel Müdür TOPOĞLU Merkez içerisinde birçok atölyelere ziyaretlerde bulundular.
Asrın felaketi 6 Şubat Depremi’nin yıl dönümünde Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes EMİNOĞLU, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Emre TOPOĞLU, Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı M. Tayyip Kahyaoğlu ve diğer Bakanlık personelleri İskenderun Gençlik Merkezini ziyaret ederek acılarına ortak oldu. İskenderun Gençlik Merkezi çalışanları ve gönüllü gençleriyle bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Genel Müdürü Emre Topoğlu ve Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı M. Tayyip Kahyaoğlu duygulu anlara şahit oldu. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen Asrın Felaketi olarak nitelendirilen depremin ardından, yaraları sarmak ve acılara ortak olmak adına gelerek İskenderun Gençlik Merkezi tarafından yapılan 6 Şubat Depremi anısına düzenlenen sergiyi ziyaret ettiler. Akabinde İskenderun Gençlik Merkezi tarafından yürütülen El Sanatları Atölyesi, Müzik Atölyesi, İnovasyon ve Deneyap Atölyesini ziyaret ettiler.
Bu ziyaretler çerçevesinde atölyelerden spor alanlarına kadar yer yer incelemeler yaparak Gençlik Merkezi çalışanlarını tebrik ettiler.
İskenderun Gençlik Merkezi gönüllü gençlerinden olan, Muhammed Emin Oğuz, Beste Emek, Muhammed Tarhane ve Anıl Karateke deprem için yazıp besteledikleri eser’i çalıp söyleyerek herkese duygu dolu anlar yaşattılar.
İskenderun Gençlik Merkezi Çoksesli Korosu tarafından, koro üyelerinden vefat eden Alper Arslan’ın anısı için müzik dinletisi gerçekleştirildi. Akabinde Bakan Yardımcısı Sn. Dr. Enes EMİNOĞLU, Genel Müdürü Dr. Emre TOPOĞLU ve Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı M. Tayyip Kahyaoğlu ile İskenderun Gençlik Merkezi personelleri ve gönüllüleriyle birlikte toplu fotoğraf çekimi yapılarak program son buldu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Depremin Yıl Dönümünde Gençlik ve Spor Bakanlığı İGM'de! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet