Skip Navigation Links

Çay Mahallesi Sakinleri‏

Çay Mahallesi sakinleri, Tayfur Sökmen Bulvarındaki inşaat kararına tepki gösterdi.

Gündem   A+a-


Çay Mahallesi Osmangazi Caddesi üzerinde bulunan Cansu, Bilgin, Cengiz ve Çuhadaroğlu apartmanları sakinleri, 4 Ocak 2013 tarihinden İskenderun Belediye meclisinden oy çokluğu ile geçen Tayfur Sökmen Bulvarındaki inşaat kararına tepki gösterdi. İskenderun Belediyesine giden Osmangazi caddesi sakinleri, konuyu yargıya taşımaya hazırlanıyor.
 
 
 Tayfur Sökmen Bulvarı'nda Aykut İnşaat tarafından yapılması planlanan 6 katlı inşaatın, arsanın sekiz katı geçmemek kaydıyla inşaat yapılması için konuyu meclise taşıdı. 4 Ocak 2013 tarihinden yapılan meclis toplantısında oy çokluğu ile meclisten geçen karar inşaat yapılan alanın etrafında bulunan cadde sakinlerini çileden çıkardı. Dün İskenderun Belediyesine giderek yetkililer ile görüşen bir grup vatandaş, bu durumdan duydukları rahatsızlıklarını dile getirdiler. Bu konuda kendilerinin yapacak bir şeyleri olmadığı yanıtını alan vatandaşlar, konuyu mahkemeye taşımaya hazırlanıyorlar. Karara evet oyu veren meclis üyelerine de tepki gösteren cadde sakinleri, “Meclis kararının iptalini istiyoruz! Yıllarca orasının yeşil alan, sosyal tesis ve park olacağı söylendi. Bizde bu yönde çocuklarımızın oyun oynayabileceği bir alan olacak diye bekliyorduk. Ama ne hikmetse, orası da beton yığını yapılıyor. Şuanda orada yapılmak istenen Çin Seddi gibi bir gökdelen! Orası bizim evlerin havasını da kesecektir” diye tepkilerini ortaya koydular.
 
Çay Mahallesi Osmangazi Caddesi sakinleri, bugün saat 10.00 inşaatın yapılacağı alan üzerinde toplanıp, tepkilerini bir kez daha dile getireceklerini söylediler.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet