Skip Navigation Links

Ak Parti Başkan Adayları İTSO’yu Ziyaret Etti

HBB Adayı Öntürk ve İskenderun Belediye Başkan Adayı Dönmez İTSO’yu Ziyaret Etti

Ak Parti Başkan Adayları İTSO’yu Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

 
Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet ÖNTÜRK, İskenderun Belediye Başkan adayı Mehmet DÖNMEZ, Ak Parti ve MHP İskenderun İlçe yönetimi ile birlikte İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettiler.
 
İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı YILMAZ ve Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, 6 Şubat depremi sonrası yaşanan gelişmelerin yanı sıra bölgemiz ekonomisi ve 31 Mart tarihinde yapılacak olan seçimler değerlendirildi.
 
Ak Partiden Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Mehmet ÖNTÜRK ve İskenderun Belediye Başkan adayı olan Mehmet DÖNMEZ’’e hayırlı olsun dileklerini ileten İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı YILMAZ, bölgemiz ekonomisi ve deprem sonrası yaşanan gelişmeler hakkında bilgiler verdi.
 
Ak Partiden Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Mehmet ÖNTÜRK, Hatay’ı hep birlikte yönetmeye talip olduklarını belirterek, “Hatay için kenetlenme, birlik ve beraberlik olma vaktidir. Biz Hatay’ı hep birlikte yöneteceğiz. Sivil Toplum kuruluşları bizim için çok önemli. İskenderun’a hak ettiği hizmeti yerine getireceğiz” dedi.
 
Ak Parti İskenderun Belediye Başkan adayı Mehmet DÖNMEZ’de toplantıda birlik ve beraberlik mesajı vererek, “Ekip halinde bu güzide şehrimizi yönetmek için bu göreve talip olduk” dedi.
Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet ÖNTÜRK, İskenderun Belediye Başkan adayı Mehmet DÖNMEZ’in ziyaretinde, İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan Yardımcısı Mahir TANER, Muhasip Üye Gassan KURAN Yönetim Kurulu Üyeleri, Sedat UYSAL, Hıdır GÜNEŞ, Nedim ŞABAN, Fuat KESER, Ali ÇİTANAK, Yılmaz ÇAĞAN, İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakıf Başkanı Doğan ERTEN, meclis üyeleri Bilal ÖZ, Tahsin ÖZTEKİN yer aldı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet