Skip Navigation Links

ARSUZ’U ÇUKURDAN, ÇÖPTEN, ÇAMURDAN KURTARACAĞIM!

İYİ Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Süleyman Sırrı Bahadırlı projelerini detaylarıyla birlikte tanıttı.

ARSUZ’U ÇUKURDAN, ÇÖPTEN, ÇAMURDAN KURTARACAĞIM!Web
TV

Arsuz   A+a-

 İYİ Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Süleyman Sırrı Bahadırlı projelerini detaylarıyla birlikte tanıttı.
Proje tanıtım toplantısında coşkulu bir kalabalıkla bir araya gelen Bahadırlı, tarih ve kültür turizminden yeni cazibe merkezlerine kadar birçok konuda projelerini anlattı.
Büyük ilgi gören tanıtım toplantısına; İYİ Parti Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, İl Başkanı Nazmi Ceylan, İskenderun İlçe Başkanı Mustafa Barın, Arsuz İlçe Başkanı Ömer Bitargil, partililer ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.
 
“ÇÖZÜMSÜZLÜĞÜ DEĞİL, ÇÖZÜMÜ KONUŞACAĞIZ”
 
Proje tanıtım toplantısında konuşan İYİ Parti İl Başkanı Nazmi Ceylan, “Bugün hep birlikte; Başkan Adayımız Süleyman Sırrı Bahadırlı’nın Arsuz’un geleceğini belirleyecek adımlarını konuşacağız. Çözümsüzlüğü değil çözümü konuşacağız. Özverisizliği değil, özveriyi konuşacağız. Umutsuzluğu değil umudu konuşacağız. Kendisine bu yolda başarılar diliyoruz, birlikte çalışacağız, kazanan Arsuz olacak” dedi.
 
“ARSUZ’U 40 YILDIR YÖNETENLER, NE YAPTIKLARINI ANLATSINLAR”
 
Milletvekili Şefik Çirkin ise, “Arsuz vizyonumuz; ihmal edilmiş bu şehrin kötü gidişini sonlandıracak duruştur. Özen gösterilmemiş mahallelerin, sokakların özlediği vizyondur. Halkın vizyonudur! Bu kırılma noktasıdır. AK Parti 22 yıldır iktidar.. Ne yapmış Arsuz’a? CHP’den her dönem başkan seçiliyor, ilçede ne değişti? Seçmene üçüncü bir yol gerekiyordu. O da İYİ Parti’nin vizyonu olacak. Neden mi? Arsuz’u yönetenler ne yaptıklarını söylesin? Arsuz’da 2 dönem başkanlık yapan var mı? Arsuz arpalık! Buraya kimi aday gösterirsek, kazanır dersek, Arsuz gelişmez. Biz bunu yıkmaya geldik. Yepyeni bir Arsuz’u imar etmeye geliyoruz. Süleyman Sırrı Bahadırlı arkadaşımıza kefiliz. İşinde başarılı, vizyon sahibi bir adayımız. İddia ediyorum, böyle bir aday görmediniz. Yanındayız. Bu arkadaşınıza destek verin, Arsuz’umuzu daha güzel günlere taşıma fırsatı verin” dedi.
 
Yoğun alkışlar eşliğinde kürsüye çıkan İYİ Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Süleyman Sırrı Bahadırlı ise, “Arsuz halkının belediyeden beklentisinin oldukça düşmüş olduğunu gördüm. Emin olun herkesin beklentisini yükselteceğiz” dedi.
 
 
 
ARSUZ’U ÇUKURDAN, ÇÖPTEN, ÇAMURDAN KURTARACAĞIM! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet