Skip Navigation Links

AK PARTİ HATAY BAŞKAN ADAYLARI AÇIKLANDI

Partilerin yerel seçim çalışmaları sürüyor. AK Parti de Hatay’da ilçe belediye başkan adaylarını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla aç

AK PARTİ HATAY BAŞKAN ADAYLARI AÇIKLANDI

Gündem   A+a-

 
Partilerin yerel seçim çalışmaları sürüyor. AK Parti de Hatay’da ilçe belediye başkan adaylarını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla açıkladı.
 
Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hatay'ı eskisinden daha güvenli, daha görkemli bir şehir haline getirinceye kadar bize durmak yok." dedi.
Muhalefete de yüklenen Erdoğan, "Altılı masa denilen siyaset mühendisliği ürünü projenin yerinde bugün yeller esiyor" ifadelerini kullandı.
 
‘HATAY GARİP KALDI’
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir gerçeği sizlere şu anda söylüyorum. Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa o şehire herhangi bir şey gelmez. Bak; şu anda Hatay garip kaldı. Hatay mahsun kaldı. Nerede belediye başkanı? Yok. İşte şimdi 31 Mart akşamı yeni bir dönemi Mehmet Öntürk kardeşim ve ekibiyle ayağa kaldıracaksınız.
 
Hatay uzun bir süredir, iş ve icraat yerine laf üreten CHP zihniyetinin elinde adeta heder oluyor. İnşallah sizlerin de güçlü desteğiyle 31 Mart’ta Hatay’da yeni bir dönemin kapılarını aralayacağız. Amacımız katılımcı yönetimle şehirlerimizi geleceğe hazırlamaktır. Büyükşehir ne kadar önemliyse, ilçe belediyeleri o derece kritik ehemmiyete sahiptir. 31 Mart’ta Hatay’ın yeni bir başlangıç yapacağına ben yürekten inanıyorum. Daha düne kadar allanıp pullanarak millete dayatılan, 'altılı masa' denilen siyaset mühendisliği ürünü projenin yerinde bugün yeller esiyor. Cumhur İttifakı tüm sabotajlara rağmen hamd olsun yoluna devam ediyor. Çünkü biz, günlük çıkarlar etrafında değil, ortak değerler etrafında bir araya geldik."
 
İŞTE HATAY'IN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI
 
Hatay Büyükşehir: Mehmet Öntürk
Altınözü: Rıfat Sarı
Antakya: İbrahim Naci Yapar
Arsuz: Değer Tultak
Belen: İbrahim Gül
Defne: Gökhan Köse
Dörtyol: Oğuz Uçar
Erzin: Erhan Akı
Hassa: Selahattin Çolak
İskenderun: Mehmet Dönmez
Kırıkhan: Ömer Erdal Çelik
Kumlu: Mehmet Deli
Payas: Bekir Altan
Reyhanlı: Ahmet Salman Yumuşak
Samandağ: Seyit Ali Aslan
Yayladağı: Mehmet Yalçın
 
hatay-2024.jpg" alt="" />
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet