Skip Navigation Links

Arsuz İYİ Olsun Diye Yola Çıktım

İYİ Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Süleyman Sırrı Bahadırlı; Arsuz İYİ Olsun Diye Yola Çıktım

Arsuz İYİ Olsun Diye Yola ÇıktımWeb
TV

Gündem   A+a-

 İyi Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Süleyman Sırrı Bahadırlı, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek seçim çalışmaları ve Arsuz ilçesinin geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu.
İGC Başkanı Diyap Atar, yönetim Kurulu ve üyeler tarafından karşılanan İYİ Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Bahadırlı, Arsuz halkınnı yeni dönemde belediyecilik açısından beklentilerinin çok düşük olmasından dolayı duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.
Arsuz'da hala yol, kaldırım ve çukur tartışmalarının olmasından ciddi anlamda rahatsızlık duyduğunu belirten İYİ Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Süleyman Sırrı Bahadırlı, halkın beklentilerini dinlerken şaşkınlık yaşadığına dikkat çekerek, “Arsuz halkının yeni dönemde beklentisini dinlerken çok üzüldüm ve şaşırdım. İlçe halkı sadece temiz asfalt yollar, kaldırım ve çöplerin düzenli toplanmasını istiyor. Bölge halkının belediyeden beklentisinin bu kadar düşmesi üzücü ve düşündürücü. Halbuki, bugüne kadar tertemiz asfalt yollar, kaldırımlar ve çöp toplama işlerinin gündeme bile gelmemesi gerekiyordu “ dedi.
 
Arsuz'un turizm ve tarım açısından çok önemli bir cazibe merkezi olduğuna vurgu yapan İYİ Parti Arsuz İlçe Başkan Adayı Süleyman Sırrı Bahadırlı, tarihi ve kültürel birikiminin de ortaya çıkarılmasıyla birlikte, sadece tarım ve deniz turizmiyle değil bir çok açıdan ekonomik ve sosyal kalkınma hedefine ulaşması için çalışmalar yürütmek amacında olduklarını söyledi.
 
Sadece yaz ayları döneminde tatilcilerle kalabalık bir deniz turizminden çok 12 ay canlı ve hareketli bir Arsuz için bir çok projeyi hayata geçirirken, merkezi hükümetten gelen ödeneklerin dışında kaynak yaratabilen bir Arsuz Belediyesi hedefine dikkatr çeken Bahadırlı, doğru planlama ile Arsuz'un kısa sürede hedeflerine ulaşacağına vurgu yaptı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Arsuz İYİ Olsun Diye Yola Çıktım videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet