Skip Navigation Links

Personelimiz gece gündüz çalışmaktadır

“ Doğu Akdeniz bölgesi Türkiye’nin en önemli ticaret merkezi yolunda ilerliyor”

Gündem   A+a-


İGC-GÜMRÜK 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
Doğu Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Korkmaz:
“ Personelimiz daha kaliteli hizmet vermek için gecesini gündüzüne katmaktadır”
“ Doğu Akdeniz bölgesi Türkiye’nin en önemli ticaret merkezi yolunda ilerliyor”
 
Doğu Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Adnan Korkmaz, personellerinin daha kaliteli hizmet vermek için gecesini gündüzüne katarak çalıştığını belirtti.
 
Korkmaz, İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında, Doğu Akdeniz bölgesi Türkiye’nin en önemli ticaret merkezi yolunda hızla ilerlediğini söyledi.
 
Korkmaz, Cumhuriyet döneminde kurulan Gümrük Başmüdürlüklerinden üçünden birisinin İskenderun olduğunu belirterek,”İskenderun Limanın özelleşmesi, Gaziantep, Hassa, İskenderun tünel projesi bölgede ki ticari hacmi kat kat arttıracak. İskenderun Körfezinde ki hareketlik gün gün artmaktadır. Personelimiz fedakârca, 24 saat esasına dayalı çalışmaktadır”dedi.
 
 
Aldatmaz,” Gümrük idareleri ülke ekonomisinde önemli bir yere sahiptir. Ülkeler ithalat, ihracat dış ticaret faaliyetlerini yürütürken almış olduğu kararların en önemli uygulanacağı yerler gümrük idareleridir. Bugün onlarca birimin aldığı kararlar gümrük idareleri tarafından uygulanır. O nedenle gümrük idarelerinin ülke ekonomisindeki yeri çok önemlidir.“şeklinde konuştu.

 
Gümrük birimlerinin bu yılı inovasyon yılı olarak belirlediğini kaydeden Korkmaz, şöyle konuştu:
 
“Gelişen ve değişen teknolojide gümrük birimlerimizde kendini yeniliyor ve geliştiriyor. Bu konuda gerekli eğitimler gerekli donanımlar sağlanıyor. Özellikle bilişim sektörünün hızla gelişmesi ticareti farklı boyutlarda arttırdı. Bu anlamda bizler her zaman her yeniliğe ve değişikliğe uygun halde hizmet verecek durumdayız”
 
 
 

Personelimiz gece gündüz çalışmaktadır videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet