Skip Navigation Links

ÖNTÜRK: Hatay’a Sözümüz Var Durmadan Çalışacağız

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, ilçe ziyaretlerinin bugünkü adresi Payas’ta vatandaşlarla buluştu.

ÖNTÜRK: Hatay’a Sözümüz Var Durmadan Çalışacağız

Gündem   A+a-

 
Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, ilçe ziyaretlerinin bugünkü adresi Payas’a bağlı Çağlalık, Yıldırım Beyazıt ve Çağlalık Mahalleleri’nde vatandaşlarla buluştu.
 
İlk olarak AK Parti İlçe Başkanlığı’nda kendisini karşılayan vatandaşlara hitap eden Öntürk, Başkan adayı olarak gösterildiği andan itibaren Hataylılara verdiği sözü Payas’ta da tekrarladı. Öntürk, “Hatay’ı ayağa kaldırana dek durmadan çalışacağız” dedi. Öntürk’e Payas ziyaretlerinde AK Parti geçmiş dönem Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, AK Parti İlçe Başkanı Veysi Güler ile ilçe teşkilatı eşlik etti. Esnafları, görevi başındaki polis memurlarını, esnaf odasını ve taksici esnafı tek tek dolaşan Öntürk, son olarak Cumhur İttifakı ortağı MHP Payas İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Her gittiği mahallede yoğun ilgi ile karşılaşan Öntürk, vatandaşlarla sohbet ederek isteklerini dinledi.
 
HATAYLILAR BİRBİRLERİNE SEÇİM ÜSTÜ BİR BAĞ İLE BAĞLIDIR
 
TOKİ çarşı önünde ve Tütünlük Mevkii’nde gerçekleşen halk buluşmalarında vatandaşlara hitap eden Öntürk; “Adaylığımızın açıklandığı günden bu yana, gece gündüz demeden Hatay ve Hataylılar için durmadan yorulmadan koşturuyoruz. Şundan emin olunuz ki bizler seçimlere; adayların sadece seçim zamanlarında göründüğü, seçim sonrasında bir anda ortadan kaybolup ulaşılamaz hale geldiği bir anlayışla yaklaşmıyoruz. Çünkü bizler Hataylıyız. Bizler aynı derdi, aynı kader ve kederi pay etmiş, en zor zamanlarımızda yan yana durmayı başarmış kardeşler topluluğuyuz. Bizler seçim üstü bir bağ ile birbirimize ve bu topraklara bağlıyız. Seçimlerden çok önce de buradaydık, seçimlerden çok sonra da biiznillah burada olacağız ve Hatay’ın geleceği için çalışmaya devam ediyor olacağız” dedi.
 
“DESTEK SİZDEN SORUNLARI ÇÖZMEK BİZDEN”
 
Tek arzusunun Hataylı vatandaşların gönlünde yer edinmek olduğunu belirten ve 31 Mart’ta vatandaşlardan destek isteyen Öntürk; “Hatay’ın güncel meseleleri üzerine çözüm odaklı düşünmek ve çözüm merkezli hareket etmek zorundayız. Sorunlarımız elbette var ancak sorunların tespiti ve hızlı çözümlere kavuşturulması şu an bu topraklarda hayati bir öneme sahip. Yaşadığımız asrın felaketinden sonra birçok sıkıntıyla karşı karşıya olmamız şaşırtıcı değil elbette. Ne yazık ki Hatay’ımız bin yılda bir yaşanabilecek bir afetle, büyük bir yıkımla sınandı. Ancak bizler üzerimize düşeni yerine getirerek bu afetin sonuçlarına ve çözümlerine aynı ciddiyetle eğilemezsek işte o zaman Hatay daha fazla payımız olan bir zararla karşı karşıya kalacak demektir. Her ne yaşadık ise artık geride kalmıştır. Her ne oldu ise acıları ruhumuzda iz bıraksa da bizler artık geride bırakmalıyız. Artık ileri bakmanın, güven içerisinde sevdiklerimiz, kardeşlerimiz, çocuklarımız için geleceğe yürümenin vakti gelmiştir. Hatay bizim öylesine uğradığımız bir şehir değildir. Hatay bizlerin yuvasıdır” ifadelerini kullandı.
 
“İŞİMİZ VAKTİMİZDEN ÇOK”
 
Hatay için yapılacak çok işlerinin, yürünecek çok yollarının olduğunu kaydeden Öntürk; “Hatay bizlerin baba ocağıdır. Hatay bizler için ana kucağıdır. Hatay bizlerin hayaller kuracağımız şanlı otağdır. Bu hissiyatla gece gündüz demeden Hatay için çalışmaya devam edeceğiz. İşte bu yüzden Hatay’ın yararına olan her şeye biz de katkı sunacağız. Ve yine bu yüzden Hatay’a hayrı dokunanı hayırla yad edeceğiz. Her zaman ifade etmişimdir: İşimiz vaktimizden çoktur. Boşa harcayacak ne bir dakikamız, boşa tüketecek ne de bir nefesimiz vardır. Canla başla çalışmamız, terimizin kurumasına fırsat vermeyecek şekilde koşturmamız gerekmektedir. Unutmayın başka Hatay yok. Bizlerin ne gitmeye niyeti ne de gidecek yeri vardır. Bizler kalacağız ve neslimizi, çocuklarımızı Hatay’ın mutlu sokaklarında büyüteceğiz” dedi.
 
Öntürk, Payaslılardan 31 Mart Mahalli idareler seçimlerinde Payas Belediye Başkanı aynı zamanda Başkan Adayı Bekir Altan’a ve Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı olarak kendisine rekor oy beklediğini kaydetti.
 
payas-bekir-altan.jpg" alt="" />
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet