Skip Navigation Links

CAN’LARIN ANILARI EBEDİYEN YAŞAYACAK!

Zeynep, Deniz, Cavide Şahutoğlu Ortaokulu’nun temel atma töreninde duygusal anlar yaşandı.

CAN’LARIN ANILARI EBEDİYEN YAŞAYACAK!  Web
TV

Eğitim   A+a-

 İskenderun’da, Dr. Yılmaz Şahutoğlu tarafından 6 Şubat Depremi’nde hayatını kaybeden eşi ve çocukları için yaptıracağı Zeynep, Deniz, Cavide Şahutoğlu Ortaokulu’nun temel atma töreninde duygusal anlar yaşandı.
 
Törene, AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, CHP Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, İskenderun Koordinatör Kaymakamları Ceyhun Denli, Miyase Demirkoparan, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, daire müdürleri, siyasi partilerin ilçe yöneticileri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması akabinde Kur-an tilaveti okundu. Duygulu anlar yaşayan Dr. Yılmaz Şahutoğlu, ailesini anarak ’Canlarım’ diyerek başladığı konuşmasında, "Onlara hasret ve özlemin, ancak, yanlarına gittiğim zaman bitecek" dedi.
 
Dr. Şahutoğlu “6 Şubat bizler için bir doğal afet değil, adeta kıyametti. Sevdiklerimizi kaybettik. Umutlarımız gitti, hayallerimiz yıkıldı. Eşim çok başarılı bir öğretmen, çocuklarım çalışkan öğrenciler idi. O’nların anısını ebediyen yaşatmak, eğitime bir nebze katkı sunmak için bu okulu yaptırma kararı aldım. Kentimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu. Şahutoğlu’nun konuşmasının ardından, dualar eşliğinde okulun temeli atıldı.
 
Deprem Şehitleri Cavide-Zeynep ve Deniz Şahutoğlu’na Allah’tan rahmet diliyor, Dr. Yılmaz Şahutoğlu’nu ‘çok önemli ve hayırlı okul yatırımı’ için kutluyorum.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
CAN’LARIN ANILARI EBEDİYEN YAŞAYACAK!   videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet