Skip Navigation Links

ÖNTÜRK’TEN ERZİN VE ARSUZ’A MÜJDE

“YAPARSA AK PARTİ YAPAR”

 ÖNTÜRK’TEN ERZİN VE ARSUZ’A MÜJDEWeb
TV

Gündem   A+a-

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Hatay’ın geleceğini şekillendirecek 2 büyük projeyi kamuoyuna açıkladı.
Arsuz’a doğalgaz müjdesi veren Öntürk, Erzin’e de organize sanayi bölgesinin genişletileceği ve Erzin-Dörtyol arasındaki yolun asfaltlanacağının müjdesini verdi.
 
ARSUZ DOĞALGAZ’A KAVUŞACAK
 
Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Arsuz’a yönelik açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Arsuzlu hemşehrilerimize büyük müjde! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımızla görüşmelerimiz neticesinde Arsuz ilçemiz uzun zamandır beklediği doğal gaza kavuşacak. Yaşadığımız büyük deprem felaketinin ardından nüfusu artan Arsuz ilçemiz başta olmak üzere Hatay’ımızın en ücra köşelerine kadar doğal gazın ulaşması için tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz. Enerji, su ve altyapı başta olmak üzere Hatay’ımızı tüm hizmetlerle buluşturmaya hazırız ve kararlıyız. Arsuz’umuza gösterdiği hassasiyetten dolayı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Alparslan Bayraktar’a teşekkür ederiz.
 
” ERZİN’E OSB VE YOL MÜJDESİ
 
Öntürk, Erzin ile ilgili açıklamasında ise; “Erzinli hemşehrilerimize büyük müjde! Organize Sanayi Bölgesi 1000 dönüm genişletilecek. Erzin-Dörtyol arasında yer alan mevcut yol asfaltının ihalesi gerçekleşti, çalışmalar çok yakında başlayacak. Hemşehrilerimizin sorunlarının farkındayız. Şehrimize değer katacak çalışmalar için adımlar atıyoruz. Hatay’ımıza hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.
Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk’ün açıklamaları, kent kamuoyunda heyecan yarattı.
 ÖNTÜRK’TEN ERZİN VE ARSUZ’A MÜJDE videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet