Skip Navigation Links

CHP Hatay'da 3 İlçe Adaylarını Netleştirdi

CHP’nin 209 seçim çevresinde Deprem bölgesi Hatay'da 3 ilçe belirlendi.

CHP Hatay'da 3 İlçe Adaylarını Netleştirdi

Gündem   A+a-

 
Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) 8’i büyükşehir, 13’ü il belediye başkan adayı olmak üzere toplam 209 seçim çevresi adayları belli oldu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Genel Merkez binasında düzenlenen Parti Meclisi (PM) toplantısına başkanlık etti. Yaklaşık 4 buçuk saat süren PM toplantısında 8’i büyükşehir, 13’ü il olmak üzere toplam 209 seçim çevresinde belediye başkan adayı yapılan yazılı açıklama ile duyuruldu.
 
PM’de 8 büyükşehir belediye başkan adayı belirlendi Antalya’da Muhittin Böcek, Denizli’de Bülent Nuri Çavuşoğlu, Diyarbakır’da Cafer Pekdemir, Erzurum’da Atlıhan Atila, Muğla’da Ahmet Aras, Sakarya’da Azize Çeroğlu, Trabzon’da Hasan Süha Saral ve Van’da Şükrü Şahar aday olarak gösterildi.
 
Deprem bölgesi Hatay'da 3 ilçe belirlendi.
 
Hatay'ın Dörtyol ilçesinde Bahadır Amaç, Payas ilçesinde Cabbar Aslan, Yayladağı ilçesinde de Mehmet Kalabaş CHP'nin adayları olarak ön plana çıktı.
 
Ayrıca İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı ile ilçe belediye başkan adaylarının önümüzdeki günlerde yapılacak olan PM toplantısında belirlenmesi bekleniyor. Daha öncede 622 seçim çevresinin açıklandığı partide, böylelikle toplam 831 seçim çevresinde belediye başkan adayı açıklanmış oldu. Bir sonraki PM toplantısının ise 29 Ocak Pazartesi günü yapılacağı kaydedildi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet