Skip Navigation Links

İGC Yönetiminden KOSGEB Müdürü Öztaş'a Ziyaret

Öztaş: 'KOSGEB kredileri depremzede esnafı ayağa kaldıracak.'

İGC Yönetiminden KOSGEB Müdürü Öztaş'a Ziyaret

Gündem   A+a-

 
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Hatay İl Müdürü Mustafa Öztaş’ı makamında ziyaret etti.
 
KOSGEB İl Müdürü Mustafa Öztaş İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri Yılmaz Akpınar, Cuma Keseroğlu, Gökhan Gökpınar Erdal Yılmaz, Serpil Korkmaz ve Korhan Canbolat’ı makamında ağırlamaktan dolayı memnuniyetini dile getirerek “hoş geldiniz” dedi.
 
Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, KOSGEB Müdürlüğü olarak yaptıkları çalışmaları önemsediğini, Kobi'lere verilen desteklerin ülke kalkınmasında önemli rol oynadığını belirterek İl Müdürü Mustafa Öztaş'a görevinde başarılar diledi.
 
Öztaş, depremzede esnafa KOSGEB'in verdiği faizsiz kredinin KOBİ’lerin yaralarına çare olacağını belirterek deprem sonrası mikro, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Canlanması Projesi ile KOBİ’lere hasar durumuna, ölçeğine ve bulunduğu ile göre 750 bin liraya kadar destek verildiğini anımsatarak “Bu proje ile depremden etkilenen KOBİ’lerimizin yaralarını saracağız.” Dedi.
 
KOSGEB İl Müdürü Mustafa Öztaş, konuşmasının devamında şunları söyledi:
“6 Şubat'ta Kahramanmaraş Pazarcık merkezli depremlerden etkilenen 11 ilimizde KOSGEB'in KOBİ'lere vermekte olduğu faizsiz kredi var. Bu kapsamda yaptığımız çalışmalar Hatay'ın genelini kapsıyor. Bu proje; depremden etkilenen bölgelerde KOBİ'lerin iyileşmesi ve iş sürekliliğinin sağlanmasını amaçlıyor. Depremzede esnafımız da bu kredilerden faydalanmak için kurumumuza başvuruyor. Kurumumuzun vereceği destek ile Hatay'daki KOBİ'lerimizi yeniden ayağa kaldıracağız.”
 
 
kosgeb-müdür.jpg" alt="" />
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet