Skip Navigation Links

KARAAĞAÇ EFSANE SPOR'LU MUHAMMET FURKAN AZAK HACETTEPE SPOR'DA

Hatay amatör küme takımlarından Karaağaç Efsane Spor, kurulduğu günden bu yana profesyonel kulüplerin takibinde olmaya devam ediyor.

KARAAĞAÇ EFSANE SPOR'LU MUHAMMET FURKAN AZAK HACETTEPE SPOR'DA

Spor   A+a-

 KARAAĞAÇ EFSANE SPORLU MUHAMMET FURKAN AZAK HACETEPE SPOR'DA
Hatay amatör küme takımlarından Karaağaç Efsane Spor, kurulduğu günden bu yana profesyonel kulüplerin takibinde olmaya devam ediyor. Adeta Futbolcu fabrikası haline gelen ve deneyimli spor adamları Emre Altun ve Emir Altun kardeşlerin çalıştırdığı Karaağaç Efsane Spor'un bu sezon 7 futbolcu profesyonel oldu.
Karaağaç Efsanespor Kulübü Alt yapısında Yetişen 2004 Doğumlu Muhammet Furkan Azak, Hacettepe Spor Kulübünde Profesyonel imzayı attı.
Karaağaç Efsanespor Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada "Altyapımızda kulüp kültürümüzle yetişen, evladımız Furkan Azak'ın Emekleri için teşekkür ediyor, kariyerin de başarı diliyoruz. Bizde de yeri her zaman ayrı olacak. Anlaşmanın kulüplerimize, Furkan 'a ve Hacettepe Spor 'a hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Onun izlediği yol, attığı adımlar, ondan sonra gelecek kardeşleri için yol gösterici olacaktır ‘’ Açıklaması yapıldı .
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet