Skip Navigation Links

ÖNTÜRK: Tek Derdimiz Millet, Tek Derdimiz Hizmet

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, vatandaşlara projelerini aktardı.

ÖNTÜRK: Tek Derdimiz Millet, Tek Derdimiz Hizmet

Gündem   A+a-

 
Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Reyhanlı’ya bağlı Özkurtuluş, Varışlı, Tayfur Sökmen, Konuk, Cumhuriyet, Kuletepe ve Beşaslan Mahalleleri’nde vatandaşlara projelerini aktardı.
 
Reyhanlı Belediye Başkanı, il ve ilçe teşkilatlarının da hazır bulunduğu ziyaretlerde yoğun yağmura rağmen kendisini karşılayan yüzlerce vatandaşla kucaklaşan Öntürk, Hatay’ı tüm renkleriyle kucaklayacaklarını, kırsal bölgeleri yapacakları projelerle ayağa kaldıracaklarını ve kalkınmayı kırsal bölgeden başlatacaklarını belirtti. 6 Şubat deprem felaketinin ardından Hatay’da binlerce vatandaşın ana baba ocağına geri döndüğünü belirten Öntürk, “Allah'ın izniyle tekrar tarihimizi, kültürümüzü ve birlikteliğimizi koruyarak binalarımızın, kurumlarımızın hepsini yeniden tarihine uygun bir şekilde ayağa kaldıracağız. Bizim tek derdimiz milletimizdir, bizim tek derdimiz bu millete yapacağımız hizmetlerdir" dedi.
 
HATAY’IMIZ İÇİN 10 YILLIK İŞİ 1-2 YILDA YAPACAĞIZ
 
Hatay'da nüfusun önemli bir kısmının kırsalda yaşadığına dikkati çeken Öntürk, şöyle devam etti: "Kırsalları önemsiyoruz. Buralar terk edilmiş olsaydı perişan olurduk. İnsanlar ocağına, baba ocağına, ana ocağına geldi. En azından buralara sığındı. Kırsalla bağlantısı olmayan kardeşlerimiz eğer ikinci bir evi yoksa, yazlığı yoksa, maalesef şehir dışına gitmek zorunda kaldı. Kentimizin alt ve üstyapısını tamamlayarak inşallah onları da en kısa sürede getirip Hatay'ın demografik yapısını koruyacağız. Kırsalın yaşanabilir ve ulaşılabilir olması lazım. 10 yıldır Hatay’ın altyapı sorunu bitmemiş. Gittiğim hiçbir mahallenin yolu yapılmamış. Bizim hizmet anlayışımızda ayrım yapmadan hizmet etmek vardır. Bu millet en yoğun hizmeti son 20 yılda gördü. Biz 31 Mart’tan sonra millete hizmet anlayışı ile bir mahallenin ne sorunu varsa bitirip çıkacağız inşallah. Allah'ın izniyle AK Parti belediyeciliği ile Cumhur İttifakı'nın birlikteliği ile mahallelerdeki yol, su, elektrik, altyapı gibi sorunları bir daha konuşmayacağız. Belediyecilik nasıl yapılırmış göstereceğiz. Biz bu birlikteliği koruyalım ve 31 Mart’ta Cumhur İttifakımıza tam destek vererek seçimlerden galip gelelim istiyoruz" ifadelerini kullandı.
 
Başkan Adayı Mehmet Öntürk, konuşmalarının ardından vatandaşların isteklerini dinledi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet