Skip Navigation Links

Başkan Savaş Şehit Aileleriyle Biraraya Geldi

Başkan Savaş ve beraberindeki heyet, Hatay Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma Derneği'ne nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Yaşam   A+a-

BAŞKAN SAVAŞ, ŞEHİT AİLELERİ İLE BİRARAYA GELDİ
 
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş ve beraberindeki heyet, Hatay Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma Derneği’ne nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
Dernek Başkanı Hamit Ölçer, yönetim kurulu üyeleri ve şehit ailelerinin hazır bulunduğu ziyarette Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Mustafa Başoğlu ve Tedaş İl Müdürü İlhan Karabulut yer aldı.
 
 Ziyarette konuşan Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, “Her zaman şehit ailelerimizi ziyaret ediyor hal ve hatırlarını soruyor, bir ihtiyaçları olup olmadığı konusunda fikir alış verişinde bulunuyoruz. Şehitlik mertebesi hem dinimiz hem de milletimiz için çok önemli bir mevkidir. Biz şehitlerimizi hiçbir zaman için unutmadık ve unutmayacağız. Şehit olan evlatlarımızın maneviyatına ve geride bıraktıkları ailelerine sahip çıkmak en büyük görevimizdir. Dernek başkanımız Hamit Ölçer ağabeyimizin ve değerli şehit ailelerimize bizleri burada ağırladıkları için çok teşekkür ediyoruz.” dedi.
Karşılıklı sohbet ve fikir alış verişi şeklinde geçen buluşmada Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma Derneği Başkanı Hamit Ölçer, nazik ziyaretinden ötürü Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’a, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Mustafa Başoğlu’na ve Tedaş İl Müdürü İlhan Karabulut’a teşekkür ettiğini belirtti.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet