Skip Navigation Links

ÖNTÜRK: Hatay’ımızı Tüm Renkleriyle Kucaklayarak Ayağa Kaldıracağız

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, bu şehrin insanlarını birbirine düşürmek isteyen şer odaklarına karşı,

ÖNTÜRK: Hatay’ımızı Tüm Renkleriyle Kucaklayarak Ayağa Kaldıracağız

Gündem   A+a-

 

 
Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, bu şehrin insanlarını birbirine düşürmek isteyen şer odaklarına karşı Hatay’ı tüm renkleriyle kucaklayarak kenti ayağa kaldıracaklarını kaydetti.
 
Öntürk, Tanışma, Bozhöyük, Avsuyu, Bohşin Apaydın, Demirköprü ve Madenboyu Mahalleleri’nde kendisini Türk bayrakları ve dualarla karşılayan coşkulu kalabalıklara hitap etti.
 
Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, AK Parti il ve ilçe yöneticilerinin de hazır bulundu.
 
Toplantıda Cumhur İttifakı’nın bu şer odaklarına, kentine hizmet getirmeyenlere karşı vatandaşına sahip çıkmak adına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli öncülüğünde kurulduğunu kaydeden Öntürk, tüm vatandaşlardan 31 Mart’ta gerçekleşecek olan tarihi seçimde Cumhur İttifakı’na sahip çıkmalarını istedi.
 
AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana her seçimde %99 destek vererek Hatay’ın rekortmen mahallelerinden olan Tanışma Mahallesi halkına karşılamalarından dolayı teşekkür eden Öntürk yaptığı konuşmada; “6 Şubat deprem felaketini yaşadık. Allah aramızdan ayrılanlara rahmet etsin, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Biz acımızı unutmadan, yasımıza saygı duyarak bu seçim sürecini atlatmayı, hemen akabinde de mahallelerimize hizmet etmeye başlamayı hedefliyoruz” dedi.
 
“HATAY HİÇ BÜYÜKŞEHİR OLAMADI”
 
Hatay’ın büyükşehir olma macerasının milletvekilliği döneminde başladığının altını çizen Öntürk, aradan geçen 10 yılda kente hizmet gelmediğini, Allah’ın izniyle 31 Mart’tan sonra göreve geldiklerinde Hatay’a büyükşehire yakışan hizmetleri kazandıracaklarını belirtti.
 
“MUHTARLARIMIZ BELEDİYEYİ SU YOLU YAPMAYACAK”
 
Halkla aralarında köprü vazifesi gören muhtarlara önümüzdeki dönemde iş yükü binmeyeceğini söyleyen Öntürk; “Biz ilgili bakanlıklarımız ile dirsek temasımızı sürdürüyoruz. Kentimizin eksiklerini, ihtiyaçlarını biliyor, planlamalarımızı da altyapısından tutun, üstyapısına kadar en mükemmel şekilde hazırlıyoruz. Mahallelerimizin altyapı, su, elektrik, yol gibi dertlerini inşallah bitireceğiz. Muhtarlarımızın da bu meseleler yüzünden belediyeyi su yolu yapmalarının önüne de geçmiş olacağız” ifadelerini kullandı.
 
Başkan Adayı Öntürk, ziyaret ettiği mahallelilere misafirperverlikleri ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek ziyaretini alkışlar arasında sonlandırdı.
 
hatay-öntürk-ek-hbbfoto-3222.jpg" alt="" />
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet