Skip Navigation Links

HATAY AMATÖR LİGDE SKANDAL İDDİA

Hatay 1.Amatör A Grubu’nda play-off mücadelesi veren Dörtyol Esnafspor Kulübü, erteleme maçı olan Arsuz Gözcülerspor maçının ASKF tarafından haber ver

HATAY AMATÖR LİGDE SKANDAL İDDİA

Spor   A+a-

 
Hatay 1.Amatör A Grubu’nda play-off mücadelesi veren Dörtyol Esnafspor Kulübü, erteleme maçı olan Arsuz Gözcülerspor maçının ASKF tarafından haber verilmeden hükmen 3-0 mağlup ve 3 puanın silindiği iddiasında bulundu.
 
Gözcülerspor maçının kendilerine haber verilmediği iddiasını dile getiren Dörtyol Esnaf Spor Kulüp Başkanı Uğur Karabulut, erteleme maçını ASKF tarafından kendilerine bilgi verilmeden maç koyulduğunu, bilgileri olmadığı, hiçbir şekilde tebliğ edilmediği maçta 3-0 hükmen mağlup ve 3 puan silinmesini asla kabul etmeyeceklerini, olayın takipçisi olacaklarını söyledi.
 
Haberlerinin olmadığı ve kendilerine tebliğ edilmeyen erteleme maçıyla ilgili ASKF’nin sorumlu olduğunu ve durumu skandal bir karar olarak vurgulayan Başkan Karabulut, “Futbol camiası için çok acı bir gün, bu olayı hiç kimseye yakıştırmıyorum. Bu olayla ilgili kararın yeniden gözden geçirilmesi maçın tekrar oynatılmasını talep ediyorum ve her şekilde de hakkımızı arayacağımızı beyan ediyorum” ifadelerine yer verdi.
 
İskenderun Sakarya Spor Kulüp Başkanı Ali Gökhan Olgun’da, ASKF’nin skandal bir karara imza attığını, Dörtyol Esnaf Spor Kulübüne yapılan haksız kararın biran önce düzeltilmesini söyledi.
Başkan Olgun, ASKF’nin ertelenmiş maç dolayısıyla play-of’u garantileyen Dörtyol Esnaf Spor’un haksız yere verilen kararla, play-of şansı zor olan Arsuz Gözcüler Spor’u galip sayıp play-of dengelerini bozduğu iddiasında bulundu.
 
Başkan Olgun açıklamasının devamında, Hatay ASFK’yi, Dörtyol Esnaf Spor Kulübü’ne ertelenmiş Arsuz Gözcüler Spor maçını bildirmeyerek, ‘Hükmen’ Gözcülerspor’u galip sayıp Playoff dengeleri bozmakla suçladı.
 
Başkan Olgun, “Dörtyol esnaf sporun başkanı arayıp siz zaten garantilemişsiniz karıştırma konuyu ne demek? İskenderun takımlarını hafife alma, sizi bu Pazar Gözcülerspor maçına davet ediyorum. Hiçbir maça gelmeyen ASFK, bu maça gelecek mi?” diye konuştu.
Dörtyol Esnaf Spor Kulübü ve İskenderun Sakarya Spor Kulübü’nün bu iddialarıyla ilgili ASKF’nin nasıl bir karar vereceği kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet