Skip Navigation Links

İSTE’Lİ AKADEMİSYEN YILIN TEZİ ÖDÜLÜNÜ YÖK BAŞKANI’NDAN ALDI

Berre Kümük “En Başarılı Doktora Tezi Ödülleri” töreninde ödülünü YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’dan aldı.

İSTE’Lİ AKADEMİSYEN YILIN TEZİ ÖDÜLÜNÜ YÖK BAŞKANI’NDAN ALDI

Eğitim   A+a-

 İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Berre Kümük “En Başarılı Doktora Tezi Ödülleri” töreninde ödülünü YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’dan aldı.
 
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Berre Kümük “En Başarılı Doktora Tezi Ödülleri” töreninde ödülünü YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’dan aldı. Bu yıl “97. Yıl En En Başarılı Doktora Tezi Ödülleri” kapsamında Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü, Eğitim Bilimleri Enstitüsü ve Bilişim Enstitüsü bünyesinde 2023 yılında tamamlanan tezler değerlendirildi. Bu kapsamda İSTE’li Dr. Öğr. Üyesi Berre Kümük’ün Fen Bilimleri Enstitüsünde Prof. Dr. Mustafa İlbaş danışmanlığında tamamladığı “Kömür Gazı Yakıtlı Katı Oksit Yakıt Pillerinin Sayısal ve Deneysel İncelenmesi” tezi birincilik ödülüne layık görüldü.
 
22 Ocak Pazartesi günü Gazi Üniversitesinde düzenlenen törene YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar katıldı ve birincilik ödüllerini takdim etti. Dereceye giren öğrenci ve danışmanları tebrik eden Prof. Dr. Özvar, üniversitelerin kalite süreçlerini çok yakından takip ettiklerini ve üniversiteleri bu gayretleri sebebiyle desteklediklerini kaydetti.
 
İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölüm Başkanımız Doktor Öğretim Üyesi Berre Kümük’ü tebrik ediyor, başarılarının devamını dilerim. İSTE Ailesinin her akademik personelinin bilime ve üniversitemize yaptığı çalışmalar gönlümüzün birincisidir. Bu şekilde somut ödüllere dönüşmesi ise bizim için mutluluk ve gurur sebebidir. Bizler, İSTE’den güzel haberler vermek üzere gayretle çalışıyoruz; ve elbette daha nice güzel haber almayı temenni ediyoruz.”
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet