Skip Navigation Links

ŞEHRİN TÜM SIKINTILARI EKİP RUHUYLA ÇÖZÜLÜR

‘HER DAİM YANINDAYIZ’

ŞEHRİN TÜM SIKINTILARI EKİP RUHUYLA ÇÖZÜLÜRWeb
TV

Gündem   A+a-

 Cumhur ittifakının Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, milletvekilleri Abdulkadir Özel, Hüseyin Yayman, MYK Üyesi Orhan Karasayar, MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, AK Parti ilçe başkanı Bülent Özer, MHP ilçe başkanı Turan Bozkurt ve partililerle birlikte İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı ziyaret etti.
Öntürk ziyaret öncesinde Cebike’de yapımı süren TOKİ Deprem Konutları şantiyelerinde durmaksızın devam eden çalışmaları ve örnek daireyi inceledi. Ardından, İskenderun Acil Durum Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.
 
‘HER DAİM YANINDAYIZ’
Saha incelemesinden sonra Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Öntürk’ü konuk eden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Cumhur ittifakının belediye başkan adayını misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Çıkmış olduğu bu yolda bizler her daim yanındayız” dedi.
 
‘FATİH BAŞKANIMIZ ÇOK GÜZEL HİZMETLER ETTİ’
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Öntürk “Fatih Başkanımız gerçekten çok önemli hizmetler etti.
Milletvekillerimize teşekkür ediyorum, bu hizmette katkıları oldu. Tabii bunlar ekip işi, az önce personellerle tokalaştık onların büyük gayretleri var. Meclis üyelerin büyük gayretleri var. Ben ekibin tamamını kutluyorum. 6 Şubat depremi bir yıl oldu, şehir çok büyük sıkıntı, hakikatken bu sıkıntı ancak böyle bir ekip ruhuyla kaldırılabilir ayrı gayrıyla bu sıkıntıdan kurtulmak kolay olmaz, tabi arkadaşlarımız duyarlı gece gündüz 6 Şubattan itibaren gayret ettiler, mücadele ettiler. Şimdi önümüze bakacağız” diye konuştu.
 
Depremle birlikte şehrin platosunda 40 santim düşüş yaşandığının altını çizen Öntürk “Şehrin sahil düzenlemesi var, konut sorunu var, daha yapılacak çok işimiz var. Biz bunları ancak şehrin tüm dinamikleriyle beraber olursak bir birimize kenetlenirsek, çözeriz ve bunu çözeceğimize ben inanıyorum inşallah. Ekip olarak yani, kapıdaki bekçimizden başkanımıza kadar tüm çalışanlarımızla özverili bir şekilde nasıl 6 Şubat’ta hepimizin gücü yettiği kadar bir hizmet ettiysek, kimimiz tuğla taşıdı, kimimiz su getirdi, kimimiz yolu açtı, herkes işin bir ucundan tuttu. İnşallah 1 Nisan’dan itibaren biz de bu şekilde çalışacağız ve bu coğrafyayı yeniden daha güzel günleriyle beraber daha güzel şekilde ayağa kaldıracağız” şeklinde konuştu.
 
YAPIMI DEVAM EDEN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
Öntürk daha sonra İskenderun’da yaşanan şiddetli yağış ve lodosa bağlı deniz suyunun yükselmesiyle meydana gelen su baskını sonrası sahilde yapımı devam eden tahkimat çalışmalarını inceledi. Burada basın mensuplarına bilgi veren Öntürk, “Sahil kordonunu Arsuz’a kadar uzatacağız, halk plajlarını yapacağız. Artık şu iş bu belediyenin, buranın sorumluluğu falanca belediyenin diye birşey yok. Buradan girdik mi, Arsuz’a kadar her işi yapabilecek güçteyiz. Hükümetimizin İskenderun’a yönelik hizmetlerinde çok büyük katkıları oldu, olmaya devam ediyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
 
Çevre Şehircilik Bakanlığı ve İller Bankası tarafından yapımı devam eden İskenderun atıksu arıtma tesisi onarımı, atıksu ve yağmursuyu terfi merkezi inşaatında incelemelerde bulunan Cumhur ittifakının Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, “Bir elimiz her zaman burada olacak. Bu yatırım programında iş büyükşehir belediyesinin diye bakmadık, bu hizmeti tamamlayıp, HATSU’ya devredeceğiz. Gerekli her konuda İskenderunumuz’a sahip çıkacağız” dedi.
Öntürk’e, Feza İnşaat’ın Şantiye Müdürü Garip Sönmez bilgiler verdi.
Öntürk, saha temaslarının ardından İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Alperen Han’ı ziyaret etti, büyük çarşı işhanı konteyner işyerinde hizmet veren esnafla buluştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ŞEHRİN TÜM SIKINTILARI EKİP RUHUYLA ÇÖZÜLÜR videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet