Skip Navigation Links

Milletvekili Dudu'dan 8. Gün Haber'e ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Avukat Mevlüt Dudu, yoğun çalışmalarına ve teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.

Gündem   A+a-

ziyaret%20B(1).jpg" alt="" />
 
Milletvekili Dudu’dan 8. Gün Haber’e ziyaret
Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Avukat Mevlüt Dudu, yoğun çalışmalarına ve teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.
İskenderun Basınında bir grup gazeteye teşekkür ziyareti kapsamında 8. Gün Gazetesi ve 8. Gün Haber www.hatayhaberleri.org Haber Portalı Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Gökhan Gökpınar’ı ziyaret eden CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
Teröristlerin düzenlediği alçakça saldırı sonucu şehit düşen askerlere Allah’tan rahmet ailelerine ve Türk Milletine başsağlığı dileyen Milletvekili Dudu, CHP olarak Türkiye’ye ve Hatay’a hizmet etmek gayretinde olacaklarına vurgu yaptı.
Ziyarette konuşan Mevlüt Dudu:
Seçimden sonra meclis çalışmaları ve gündemi elverdiği ölçüde hiç seçim olmamış gibi Hatay’ın ilçelerini köylerini dolaşmaya devam ediyoruz. Bu ziyaretlerimiz hem teşekkür amaçlı hem de sorunları tekrar dinleme ve yeniden tespit etmek amaçlıdır. Seçim kampanyamızda 8. Gün Gazetesinin verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyorum.
Ayrıca bugün Hakkari Çukurca’da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle şehit olan 7 Mehmetçiğimize Tanrı’dan rahmet diliyorum. Bu konuda kesin olarak bir şeyler yapılması gerektiğini düşünüyorum. Her zaman olduğu gibi hamasi açıklamalar yapan hükümetin bu konuyu artık geçiştirmemesi gerektiğini düşünüyorum. “ dedi.
 
8. Gün Gazetesi ve 8. Gün Haber www.hatayhaberleri.org Haber Portalı Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Gökhan Gökpınar da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, vekil Dudu’ya çalışmalarında başarıları diledi ve ekledi: “Milletvekilimiz İskenderun’un, Dörtyol’un, Erzin’in ve Belen’in milletvekilidir. Hatay Milletvekili olmasından öte, eskiden de bizlere çok yakın bir ağabeyimizdi, milletvekili olması bizim için ayrı bir gururdur. İskenderun Körfez’indeki tüm ilçelere ciddi katkıları ve hizmeti olacağına inancım sonsuzdur. CHP içindeki MYK değişimin dışında, örgütler seviyesinde de ciddi değişimler yapılacağına ve Sayın Milletvekilimin bu konuda ciddi çalışmalar yapacağına inanıyorum. CHP tabanı ciddi bir değişim istiyor. Kendinden olanı görmek istiyor. Sayın Vekilimin omuzlarında büyük bir yük vardır. Gerek Türkiye gündemiyle alakalı gerekse komşumuz Suriye’yle alakalı, gerek Hatay’ın sorunlarıyla alakalı ciddi bir gündemi vardır. Bu yoğun gündem içerisinde bizleri ziyaret ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum.”
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet