Skip Navigation Links

ÖSYM’nin Beş Sınavı da İlçelere Taşındı

Eğitim Bir-Sen’in Girişimleriyle ÖSYM’nin Beş sınavı İskenderun Dörtyol Reyhanlı İlçelerinde yapılacak

ÖSYM’nin Beş Sınavı da İlçelere Taşındı

Eğitim   A+a-

 6 Şubat Kahramanmaraş depremi nedeniyle ağır hasar alan Antakya merkezde ÖSYM tarafından yapılan sınavların diğer ilçelerde de yapılması için Eğitim Bir-Sen İskenderun Şube Başkanı Cengiz Kaya çalışma başlattıklarını ve sonuca ulaştıklarını söyledi.
 
Eğitim Bir-Sen İskenderun Şube Başkanı Cengiz Kaya, Eğitim Bir-Sen İskenderun Şube Genel Sekreteri Ali Koç, hazırladıkları raporu Milletvekilleri Abdulkadir Özel ile Kemal Karahan’a bildirdiklerini belirterek şunları söylediler:
 
“ ÖSYM Tarafından sadece Hatay’ın Antakya ilçesinde yapılan Beş sınav Eğitim Bir Sen olarak Ak Parti Hatay Milletvekilleri Kemal Karahan ve Abdulkadir Özel’e illettik onların girişimleri ile İskenderun başta olmak üzere Dörtyol ve Reyhanlı ilçelerin de de bu beş sınavın yapılması sağlandı. Bundan sonra ÖSYM tarafından yapılan Dikey Geçiş Sınavı, ALES, Kamu Personeli Seçme Sınavı, Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) sınavı ve Yabancı Dil Sınavları Hatay’da dört ilçe de yapılacak. Bu sınava girecek olanlar için çok önemli bu konuda bize destek olan başta milletvekillerimiz olmak üzere ÖSYM Başkanına teşekkür ederiz”
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet