Skip Navigation Links

Rektör Depci’ye Nezaket Ziyareti

TOBB Hatay Kadın Girişimciler İl Kurulu Başkanı Yeşim Öğütmen ve üyeleri İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’ yi ziyaret etti.

Rektör Depci’ye Nezaket Ziyareti

Gündem   A+a-

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Hatay Kadın Girişimciler İl Kurulu Başkanı Yeşim Öğütmen ve üyeleri İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’ yi ziyaret etti.
 
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Hatay Kadın Girişimciler İl Kurulu Başkanı Yeşim Öğütmen ve üyeleri İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’yi ziyaret etti. 17 Ocak Salı Yeşim Öğütmen ve ekibini İSTE Rektörlük Makamında ağırladı. Rektör Depci’ye ziyarette İSTE Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meltem Eken ve Doç. Dr. Aytemis Depci eşlik etti.
 
Sohbet ortamında geçen nezaket ziyareti çerçevesinde karşılıklı iyi dileklerini ileten TOBB Hatay Kadın Girişimciler İl Kurulu Başkanı Yeşim Öğütmen ve İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çektirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Depci “TOBB Hatay Kadın Girişimciler İl Kurulu Başkanı Yeşim Öğütmen Hanıma ve TOBB üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederim.” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet