Skip Navigation Links

DOĞUKAN MIZRAK'A ‘ÜSTÜN HİZMET ÖDÜLÜ’

81 ilin valisinin katılımıyla düzenlenen törende Şehit Kaymakam Ersin Ateş Üstün Hizmet Ödülü’nü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

DOĞUKAN MIZRAK'A ‘ÜSTÜN HİZMET ÖDÜLÜ’

Gündem   A+a-

 
Yılın İdarecisi olarak seçilerek Hatay Vali Yardımcısı Doğukan Mızrak, 81 ilin valisinin katılımıyla düzenlenen törende Şehit Kaymakam Ersin Ateş Üstün Hizmet Ödülü’nü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.
 
6 Şubat 2023 tarihindeki asrın felaketinde en çok etkilenen Hatay’da afet yönetim sürecinde AFAD’dan sorumlu vali yardımcısı olarak üstlendiği büyük sorumluluk dolayısıyla ödüle layık görülen Mızrak’ı bu anlamlı törende Hatay Valisi Mustafa Masatlı da yalnız bırakmadı.
 
10 Ocak İdareciler Günü kapsamında Türk İdareciler Derneği tarafından belirlenen yılın başarılı mülki idare amirlerine ödüllerinin Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde takdim edildiği törende Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay Vali Yardımcısı Doğukan Mızrak ile birlikte ödüle layık görülen 5 kaymakama plaket ve belgelerini bizzat vererek tebrik etti ve tüm mülki idare amirlerinin İdareciler Günü’nü kutladı.
Üstün hşzmet ödülünü alan Hatay Vali Yardımcısı Doğukan Mızrak da, “Üstün Hizmet Ödülü’nü zat-ı devletlerinden aldığım Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdopan’a, şahsımı bu kıymetli ödüle layık gören İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’ya, himayelerinde çalıştığım Hatay Valimiz Sayın Mustafa Masatlı’ya ve Türk İdareciler Derneği’ne şükranlarımı sunarım” dedi.
 
Ödül Alan Mülki İdare Amirleri şöyle:
· Şehit Kaymakam Ersin Ateş Üstün Hizmet Ödülü Hatay Vali Yardımcısı Doğukan Mızrak’a
· Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Üstün Hizmet Ödülü Aziziye Kaymakamı Muhammet Tugay’a
 
· Merhum Vali Celalettin Tüfekçi Sosyal Hizmet Ödülü Çayeli Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel’e
· Merhum Vali Galip Demirel Sosyal Hizmet Ödülü İnebolu Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar’a
· Vali Dr. Mehmet Vecdi Gönül, Güvenlik Hizmet Ödülü Diyarbakır/ Yenişehir Kaymakamı Murat Beşikçi’ye
· Türk İdareciler Derneği Özel Ödülü Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak’a verildi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet