Skip Navigation Links

ÇALIŞKAN: EL BİRLİĞİYLE BÖLGEMİZİN YARALARINI SARACAĞIZ

Hatay Saadet Partisi Milletvekili Necmettin Çalışkan, Altınözü ve Narlıca Mahallelerinde ziyaretler gerçekleştirdi.

ÇALIŞKAN: EL BİRLİĞİYLE BÖLGEMİZİN YARALARINI SARACAĞIZ

Gündem   A+a-

 Ziyaretlerinde yoğun sevgi ile karşılanan Milletvekili Çalışkan vatandaşlara teşekkür etti.
 
Gerçekleştirdiği ziyaretlerde seçim gündemi yanı sıra deprem sonrası Hatay’ın yaşadığı sorunlar konuşulurken, Milletvekili Çalışkan yaptığı çalışmalarla ilgili bilgileri de aktardı.
 
YENİDEN AYAĞA KALKINCAYA KADAR ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
 
Öncelikle Narlıca Mahallesi’nde Güler ailesinin evine misafir olan Çalışkan, vatandaşların sorunlarını dinledi. Çalışkan, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, şehrin ayağa kalkması için birlikte çalışacaklarını belirterek, misafirperverlikleri için aileye teşekkür etti.
 
Milletvekili Çalışkan, ziyaret sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Narlıca Mahallesinde, Güler ailesinin evine misafir olup, sorunlarını dinleyip not aldık.
 
Hemşerilerimizle beraberiz, şehrimiz yeniden ayağa kalkıncaya kadar çalışmaya devam edeceğiz.
 
Misafirperverlikleri için teşekkür ederim.”
 
ZİYARETLER ALTINÖZÜ İLÇESİ İLE DEVAM ETTİ
 
Ziyaretlerini Altınözü ilçesiyle devam ettiren Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan, saha çalışmaları kapsamında Altınözü ilçesine bağlı mahallelerde hemşerileriyle buluştu.
 
Altınözü ilçesi Keskincik Mahalle Muhtarlığına, Akamber Mahalle Muhtarlığına, Yolağzı Mahallesi'nde Tahir Güvercin'in evine, ziyaret gerçekleştiren Çalışkan, burada vatandaşlarla bir araya geldi.
 
Çalışkan yaptığı açıklamasında; “Altınözü ilçesinde vatandaşlarımızla bir araya gelerek sorunlarını dinledik, el birliğiyle bölgemizin yaralarını saracağız. Gayretleri için ilçe başkanımız Mahmut Şan’a, misafirperverlikleri için muhtarlarımıza teşekkür ederim.”
 
ŞEHİT EVİNE TAZİYE ZİYARETİ
 
“Altınözü ilçesi Boynuyoğun Mahallesi Şehit Uzman Çavuş Ahmet Diker'in babası Şerif Diker'e ve ailesine taziye ziyaretinde bulunduk. Şehitlerimizin canları pahasına, vatan için verdikleri kahramanlıklarına minnettarız. Rabbim mekanını cennet eylesin, ailesine sabırlar versin” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet