Skip Navigation Links

Funda Turaç İGC'nin Konuğu Oldu

Mustafa Kemal Mahallesi Muhtar Adayı Funda Turaç İGC'nin Konuğu Oldu

Funda Turaç İGC'nin Konuğu Oldu

Gündem   A+a-

 
Mustafa Kemal Mahallesi muhtar adayı Funda Turaç ve İş insanı Mehmet Turaç, çalışan gazeteciler günü nedeniyle İskenderun Gazeteciler cemiyetini ziyaret ederek gazetecilerin bayramını kutladı.
 
Mustafa Kemal Mahallesi muhtar adayı Fundan Turaç ve eşi Başkan Diyap Atar ve gazetecilerle bir araya gelerek sohbet gerçekleştirdi.
 
Muhtar adayı Funda Turaç, gecikmeli de olsa sizleri ziyaret etmek istedik. 10 ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle oldukça yoğun bir gündü. Gazeteciler gerçekten çok önemli ve değerli bir meslektir toplumun gözü kulağıdır bizlere vermiş olduğunuz emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Yapılacak olan 31 Mart yerel seçilerinde ise Mustafa Kemal mahallesine muhtar adayı oldum açıklamasını yaptı.
 
İskenderun Gazeteciler cemiyeti Başkanı Diyap Atar ise, yapılan ziyaretlerin hepsi bizler için değerlidir. Geçtiğimiz günlerde kutlanan çalışan gazeteciler günü nedeniyle bizleri ziyaret edenlere ve sizlere teşekkür ediyorum çıkmış olduğunuz bu yolda sizlere başarılar diliyorum dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet