Skip Navigation Links

İGC'DEN HATAY CUMHURİYET BAŞSAVCISINA ZİYARET

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulundan Hatay Cumhuriyet Başsavcısına hayırlı olsun ziyareti.

İGC'DEN HATAY CUMHURİYET BAŞSAVCISINA ZİYARET

Gündem   A+a-

 
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulundan Hatay Cumhuriyet Başsavcısına hayırlı olsun ziyareti.
 
Uzun süre İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yapan ve daha sonra Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Ahmet Çelikkol, yaşanan deprem sonrasında Hatay Cumhuriyet Başsavcısı olarak Hatay’a geri döndü.
 
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yönetim Kurulu Başkanı Diyap Atar, Başkan Yardımcısı Gökhan Gökpınar, Genel Sekreter Cuma Keseroğlu, İskenderun org ve Sektörel dergi sahibi Ufuk Aktuğ ile İskenderun Gazetesi genel yayın yönetmeni İlyas Edip Terbiyeli, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı olarak göreve Başlayan Ahmet Çelikkol’a hayırlı olsun ziyaretinden bulundular.
 
Yapılan Ziyaretten dolayı mutlu olduğunu dile getiren Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, uzun süre İskenderun’da birlikte çalıştığımız gazeteci arkadaşlarımızı görmek ve burada ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Yaşanan deprem sonrasında Hatay’ımıza geri dönerek burada görev yapmak benim için çok değerli gerçekten Hatay’ın yeniden ayağa kaldırılması için bizlerde önemli fedakarlıkları gerçekleştiriyoruz açıklamasını yaptı.
 
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ise, İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığında toplumun bilgilendirilmesi ve adaletin temel kavramları konusundaki hassasiyetinizi yakınen biliyoruz. Bu konuda Hatay Cumhuriyet Başsavcısı olarak tekrar buraya dönmeniz bizleri fazlasıyla gururlandırmıştır. Adalet kavramının içini dolduracak önemli hassasiyetlerinizin olduğunu biliyoruz. Sizlerle birlikte görev yapan Hakim ve savcılarımıza başarılar diliyoruz. Allah kolaylık versin dedi.
 
 
igc-bassavcı-ziyare-ek.jpg" alt="" />
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet