Skip Navigation Links

Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Emirhan Naim Atar'dan İGC’ye Ziyaret

Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı ses sanatçısı Emirhan Naim Atar, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek çalışmaları ve projeleri hakkında

Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Emirhan Naim Atar'dan İGC’ye Ziyaret

Gündem   A+a-

 
Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı ses sanatçısı Emirhan Naim Atar, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi.
 
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, basın camiasının da yakinen tanıdığı, yerelde yaptığı müzik programlarıyla bilinen ses sanatçısı Emirhan Naim Atar'a çıkmış olduğu yolda başarılar diledi.
 
Yaptığı ve yapacağı projelerden bahseden Muhtar Adayı Emirhan Naim Atar, Perşembe Pazarı aydınlatılmasını tamamladıklarını ve Cumhuriyet Mahallesi Yardımlaşma Derneği kurulum çalışmalarının da devam ettiğini söyledi.
 
Neden Muhtar Adayı oldunuz? sorusunu da cevaplayan Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Emirhan Naim Atar, "Halka hizmet için yola çıktım. Bir belediye başkanı gibi çalışarak mahalleme en iyi şekilde hizmet etme gayretinde olacağım. Mahallemizin tüm sorunlarını biliyor ve bunun için çalışmalarımı ilk andan itibaren sürdürüyorum. Mahallemde çalışmalarımı ve projelerimi gerçekleştirmeye devam ediyorum. İnşallah halkımızın teveccühü ile Cumhuriyet Mahallemizi çok güzel ve aydınlık günler bekliyor" diye konuştu.
 
Misafirperverliklerinden dolayı tüm gazeteci dostlarına teşekkür eden Muhtar Adayı Emirhan Naim Atar, Başkan Diyap Atar'a, kılıç hediye etti.
 
Ziyaret fotoğraf çekimi ile sona erdi.
 
igc-muhtar-ziyaret.jpg" alt="" />
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet