Skip Navigation Links

İskenderun’da esnaflardan birlik ve beraberlik mesajı

Her ay geleneksel olarak bir odanın ev sahipliğinde bir araya gelen esnaf oda başkanları bu ayki toplantısını Berberler Odasının ev sahipliğinde gerçe

Gündem   A+a-


İSKENDERUN ESNAF 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
İskenderun’da esnaflardan birlik ve beraberlik mesajı
 
Her ay geleneksel olarak bir odanın ev sahipliğinde bir araya gelen esnaf oda başkanları bu ayki toplantısını Berberler Odasının ev sahipliğinde gerçekleştirdi.
 
Toplantının açılış konuşmasının yapan Kuyumcular Odası Başkanı Uğur Fırat, her ay bir odanın ev sahipliğinde bir araya geldiklerini ifade etti.
 
Berberler Odası Başkanı Nurettin Tabaş ise esnaflar olarak her zaman dayanışma içerisinde olduklarını belirterek sorunların ancak birlik ve beraberlik içerisinde çözüleceğini söyledi.
 
İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ise bu toplantıların örnek olmasını dileyerek,”Esnaflar bir ülkenin bir kentin dinamikleri lokomotifleridir. Esnaflar sorunları ile yakından ilgileniyoruz. Bu toplantılar da fikir alış verişinde bulunuyor istişare halinde oluyoruz. Bizler her zaman esnafın hizmetindeyiz.”şeklinde konuştu.
Düzenlenen toplantıya İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar ,İTSO Başkan vekili Bülent Seküçoğlu ve İskenderun’da faaliyet gösteren 14 oda başkanı katıldı.
 
 

İskenderun’da esnaflardan birlik ve beraberlik mesajı videosunu izlemek için tıklayın.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet