Skip Navigation Links

Mehmet Güzelmansur İGC'yi Ziyaret Etti

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur’a İGC ziyaretinde CHP İskenderun İlçe Yönetimi ve partililer eşlik etti.

Mehmet Güzelmansur İGC'yi Ziyaret EttiWeb
TV

Gündem   A+a-

 Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaretinde yaptığı konuşmada Hatay'ı ayağa kaldırma çalışmalarının siyasetten uzak bir anlayışla yapılması gerektiğini belirtti.
11'inde yaşanan depremin en ağır hasarının Hatay'da olduğunu anımsatan Hatay Milletvekili Güzelmansur, yeni yılın ilk ziyaretini İskenderun Gazeteciler Cemiyetine yaptığını belirterek İskenderun basının yaptığı çalışmalardan övgüyle bahsetti.
İGC Başkanı Diyap Atar, Güzelmansur’un ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirerek “Cemiyetimizde sizi ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduk. Cemiyetimize hoş geldiniz.” Dedi.
31 Mart seçimlerinde Hatay’da aday olacak isimlerin önümüzdeki süreçte açıklanacağını belirten Güzelmansur, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Hatay’a çok büyük önem verdiğini belirterek, “Genel Başkanımız Özgür Özel, Hatay’a özveriyle sahip çıkmaya çalışıyor. O da Mustafa Kemal Atatürk gibi Hatay’a çok büyük önem veriyor ve ‘Hatay benim şahsi Meselemdir’ diyor. Hatay Büyükşehirin hem Hatay’a hem de Hatay’ın tüm ilçelerine ihtiyacı var. Genel Başkanımız Hatay Büyükşehir Belediyesine de ilçelere de büyük önem veriyor. Bizde ayrımcılık yok, Herkesi kucaklama vardır. ” Diye konuştu.
CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur’a İGC ziyaretinde CHP İskenderun İlçe Yönetimi ve partililer eşlik etti.
Mehmet Güzelmansur İGC'yi Ziyaret Etti videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet