Skip Navigation Links

İskenderun GSB'den Davranışsal Bağımlılıkla Mücadele Semineri

İskenderun GSB Personellerinden Davranışsal Bağımlılıkla Mücadele Semineri Düzenlendi

İskenderun GSB'den Davranışsal Bağımlılıkla Mücadele SemineriWeb
TV

Gündem   A+a-

 İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü personelleri tarafından, bağımlılıkla mücadele yöntemleri ile suçlu davranışa iten etkenler mücadele yöntemleri ile ilgili İskenderun Adliyesi Binası konferans salonunda farkındalık eğitimi verildi.
 
Denetimli Serbestlik Hizmetleri İşbirliği ile İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü personelleri Elif Uğur, Mehmet Tekbaş ve Kürşat Ural tarafından İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü sportif etkinliklere yönelik bilgilendirme ve faaliyet programı yapıldı.
 
Yapılan sunumda denetimli serbestlik durumundaki kişilerin İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü sportif faaliyetlerine yönelikte bilgilendirmelerde bulunularak sportif faaliyetlerden yaralanarak yaşamlarını sürdürmek konusunda bilgilendirmede bulunuldu.
 
Düzenlenen seminere yoğun bir ilgi olurken, bu sunum ile kişiyi bağımlılığa sürükleyen olumsuz davranış ve alışkanlıkların, risklere karşı farkındalıklarını arttırmak, devamında da bu risklerle baş etme becerilerini geliştirmek, sağlıklı bir birey olarak yaşamlarını sürdürmek konusunda bilinçlendirme amaçlı yapıldığı belirtildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
İskenderun GSB'den Davranışsal Bağımlılıkla Mücadele Semineri videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet