Skip Navigation Links

İSTE GENÇ OFİSTE YEMEN KÜLTÜR BULUŞMASI!

İskenderun Gençlik Merkezi, İSTE Genç Ofiste Yemenli öğrencilerle birbirinden renkli görüntülerin ortaya çıktığı kültür buluşması gerçekleştirdi.

İSTE GENÇ OFİSTE YEMEN KÜLTÜR BULUŞMASI!Web
TV

Eğitim   A+a-

 Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün ‘’Üniversite Genç Ofislerde Kültür Buluşmaları’’ projesi kapsamında İskenderun Gençlik Merkezi, İSTE Genç Ofiste Yemenli öğrencilerle birbirinden renkli görüntülerin ortaya çıktığı kültür buluşması gerçekleştirdi. Gençlerin kültürler arası farklılıkları keşfetmesi, geniş bir dünya görüşüne sahip olmasının sağlanması gibi amaçlarla gerçekleştirilen buluşmada Yemenli Öğrenciler Derneği üyeleri önce Yemen’in coğrafyasını,tarihini, yöresel kıyafetlerini ve lezzetlerini tanıttı. Sonrasında yerli müziklerini dinletip danslarını sergileyerek keyifli anlar yaşatan Yemenli öğrenciler son olarak Yemen lezzetlerini sunarak buluşmayı tatlı bir şekilde sonlandırdı.
Konu hakkında açıklamada bulunan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet KESKİN şu ifadeleri kullandı;
“Buluşmamızda Yemenli gençlerimizden coğrafyaları, lezzetleri, müzikleri ve dansları hakkında bilgiler edinmek çok keyifliydi. Türk ve Yemen öğrencilerinin kaynaşıp kültürleri hakkında sohbet ettikleri buluşmanın Yemenli öğrencilerin de kültürümüzle olan uyumuna katkı sağladığını düşünüyorum. Kültür buluşmalarını düzenli bir şekilde devam ettirip buradaki yabancı uyruklu öğrencilerimizin de kendi ülkelerinde bizim kültürümüzü güzel bir şekilde tanıtmalarını canı gönülden temenni ediyorum. ”
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
İSTE GENÇ OFİSTE YEMEN KÜLTÜR BULUŞMASI! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet