Skip Navigation Links

'Deprem Bölgemize Yönelik Kış Yardımlarımız Başladı'

Türk Kızılay Genel Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, '6 ilimizde 50 TIR’ımız yola çıktı. Kışlık kıyafetler, battaniyeler, ısıtıcılar ve izolasyon

'Deprem Bölgemize Yönelik Kış Yardımlarımız Başladı'

Gündem   A+a-

 
Türk Kızılay Genel Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, "6 ilimizde 50 TIR’ımız yola çıktı. Kışlık kıyafetler, battaniyeler, ısıtıcılar ve izolasyon malzemeleri taşıyorlar. Depremzede vatandaşlarımıza destek olmak için yola çıkan bu TIR’lar, kış mevsiminde ihtiyaçları karşılayacak malzemelerle dolu" dedi.
 
Hatay ziyaretinde önemli açıklamalar yapan Yılmaz, "Hedefimiz 1,2 milyon kardeşimize kış yardımlarımızı ulaştırmak. 745 bin kışlık kıyafet, 54 bin gıda kolisi ve 40 bin hijyen kolisinin yanı sıra kış boyunca yardımlarımız devam edecek" dedi.
 
Türk Kızılay İskenderun Şube Başkanlığı da Genel Başkan Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz uhdesinde başlatılan kış yardımları programı kapsamında İskenderun’da, Hatay'daki programla eş zamanlı olarak, Kore2 Konteyner Kent’e hijyen malzemesi dağıtımında bulunurken, Mithatpaşa İlkokulunda ise kışlık ayakkabı, çorap ve hijyen malzemesi yardımı yaptı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet