Skip Navigation Links

Antakya Belediyesi Su Topu Takımı Bursa Yolcusu

Antakya Belediyesi Yıldızlar Sutopu takımı, 26-27 Ocak tarihlerinde Bursa ilinde yapılacak olan karşılaşmalara katılmak üzere Bursa'ya hareket etti.

Spor   A+a-

ANTAKYA BELEDİYESİ SU TOPU TAKIMI BURSA YOLCUSU
 
Geçtiğimiz sezon Türkiye Sutopu Yıldızlar 3. Ligi’nden 2.lige yükselerek kentimizi başarı ile temsil eden Antakya Belediyesi Yıldızlar Sutopu takımı, 26-27 Ocak tarihlerinde Bursa ilinde yapılacak olan karşılaşmalara katılmak üzere hazırlıkları tamamlayarak Bursa iline hareket etti.
Türkiye Sutopu Yıldızlar 2. Lig’i 1. Devre müsabakalarının oynanacağı karşılaşmalara Türkiye genelinden toplam 8 takım iştirak ediyor. 8 takım içinde Antakya Belediyesi Yıldızlar Sutopu, Tofaş, Bursa Belediye, Osmangazi Belediye, Adana Çınarlı, İstanbul Kınalıada, Antakya AYK ve İstanbul Heybeliada ekipleri yer alıyor. Bursa ilinde 2 gün boyunca oynanacak olan karşılaşmalar sonrasında Türkiye Yıldızlar 2. Lig 1. Devre müsabakaları tamamlanmış olacak.
Antakya Belediyesi Sutopu Takımı kafile başkanlığını İdareci Murat Şaydak ile Antrenör Mustafa Savaş yapıyor. 13 oyuncu ile müsabakalara katılacak olan Antakya Belediyesi Yıldızlar Sutopu takımı, Bursa İlinde 4 maç yapacak. Puan usulü yapılacak olan maçlar sonunda Mayıs ayında düzenlenecek 2.devre müsabakalarına hazırlanacak olan Antakya Belediyesi Yıldızlar Sutopu takımımız her iki devre de oynayacağı maçlarda başarılı sonuçlar elde etmesi halinde bu kategoride 1.lige yükselme şansını yakalayabilecek.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet