Skip Navigation Links

Bu Sefer Teneffüs Zili Şenlik İçin Çaldı!

İskenderun Gençlik Merkezi çocukların moral ve motivasyonunu arttırmak için Bekbele Fatih İlkokulunda coşkulu bir şenlik gerçekleştirdi.

Bu Sefer Teneffüs Zili Şenlik İçin Çaldı!

Gündem   A+a-

 

Depremin izlerini şehrimizden silmek için daha özverili bir şekilde çalışan İskenderun Gençlik Merkezi çocukların moral ve motivasyonunu arttırmak için Bekbele Fatih İlkokulunda coşkulu bir şenlik gerçekleştirdi. Halat çekme, ip atlama, yüz boyama, sandalye kapmaca, dart oyunu, futbol parkuru, eğitici oyunlar gibi istasyonların yanı sıra danslı oyunlar ve halay ile öğrenciler birbirinden renkli anlar yaşadı. Şenlikte tüm İskenderun Gençlik Merkezi personelleri ve gönüllü gençleri öğrencilerle gönülden bağ kurarak unutulmaz ve eğlenceli bir gün yaşatarak yine tüm gönülleri fethetmeyi başardı.
 
Konu hakkında açıklamada bulunan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet KESKİN şu ifadeleri kullandı;
 
“Her zaman öncelik verdiğimiz çocuklarımızın yüzlerini güldürmek için var gücümüzle çalışmaya devam ettiğimiz bugünlerde İskenderun Gençlik Merkezi ailesi olarak Bekbele Fatih İlkokulunda gerçekleştirdiğimiz bu şenlikle yine ardımızda gülen yüzler ve memnuniyet bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizleri okullarında misafir eden Bekbele Fatih İlkokulu idaresine, tüm değerli personellerime ve hep bizlerle olan kıymetli gönüllü gençlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. ”
 
 
etkinlik-igm-3.jpg" alt="" />
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet