Skip Navigation Links

Kaan Metin Çelik’ ten Bir İlk Daha

“İYİ Kİ VARSIN ÜSKÜDAR… BENİM ŞEHRİM KONYA”

Kaan Metin Çelik’ ten Bir İlk Daha

Gündem   A+a-

 
İskenderun’lu yazar Kaan Metin Çelik asrın felaketinin ilk gününden itibaren Hatay ve İskenderun’a verdiği katkılardan dolayı Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN’e ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim ALTAY’a teşekkür etmek adına onlara özel bir çalışma yürütüp ‘’Üsküdar Belediyesini ve Konya Büyük Şehri Tanıyalım’’ adlı iki boyama kitabı hazırlayıp, boyama kitaplarını hediye etti.
Yaşadıkları gurur ise şu sözlerle dile getirdiler;
 
“İYİ Kİ VARSIN ÜSKÜDAR… BENİM ŞEHRİM KONYA”
 
“Ülkemiz 90 milyonluk genç nüfusu ile hızlı bir gelişim içerisindedir. Bu gelişme beraberinde, değişmeyi de getirmektedir. Türkiye de bu gelişim ve değişimden payına düşeni almakta hızlı, modern büyüleyici bir ülke olma yolunda ilerlemektedir.
Yapılan halk bilimi araştırmaları yurdumuzun dört bir yanında var olan kültür zenginliklerimizi, kaybolmadan tespit edebilmek ve gelecek nesillere aktarabilmek kaygısı taşımaktadır. Onun için Üsküdar boyama ve Konya boyama kitaplarındaki çizimler ve resimler çocukların belleklerinde güzel bir anı bırakacaktır. Aynı zamanda geçmişten aldığımız Folklorik değerlerin gelecek nesillere aktarılması, dünü ve bugününü bilmeleri gerekmektedir. Bu sebeple Üsküdar boyama ve Konya boyama kitapları ve bunun gibi sayısız hazırlanan boyama kitapları bulunduğu bölgeleri tarihi kurumları ilçeleri ve Türkiye’yi daha iyi tanımasını sağlayacaktır.
Türkiye’de kendi alanında bir ilk olan bu boyama kitaplarını sizlerle paylaşmanın gururu içindeyiz...
 
Ayrıca İskenderun’un kıymetli yazarlarından Kaan Metin ÇELİK 6 Şubat asrın felaketinin ilk gününden itibaren Hatay ve İskenderun’a verdiği katkılardan dolayı Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN’E ve Konya Büyük Şehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim ALTAY’a teşekkür etmek adına onlara özel bir çalışma yürütüp ‘’Üsküdar Belediyesini ve Konya Büyük Şehri Tanıyalım’’ adlı bu boyama kitabını hazırlamış ve boyama kitabını onlara karşılıksız hediye etmiştir. Yapılan iyilikler için tekrardan Hilmi TÜRKMEN ve Uğur İbrahim ALTAY’a teşekkür ediyoruz. İyi ki varsın Üsküdar. Benim Şehrim Konya”
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet