Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Toplumun çıkarına yönelik hizmet veriyoruz

İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Eğitim-Sen İskenderun Şubesi ve Eğitim-İş Sendikası İskenderun Şubesi’ni ziyaret etti.

Gündem   A+a-

Eğitim-Sen ve Eğitim-İş Sendikalarını ziyaret eden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek:
İskenderun’un ve toplumun çıkarına yönelik hizmet veriyoruz
 
İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Eğitim-Sen İskenderun Şubesi ve Eğitim-İş Sendikası İskenderun Şubesi’ni ziyaret etti.
Eğitim-Sen İskenderun Şube Başkanı Coşkun Selçuk ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, altyapı çalışmalarının önemine değinen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Altyapı olmadan üst yapı olmuyor” dedi.
Ziyarette, belediyenin yaptığı çalışmaların halk tarafından görüldüğünü ve bilindiğini belirten Eğitim-Sen İskenderun Şube Başkanı Coşkun Selçuk, “E-5 yolu üzerindeki yol genişletme, servis yollarının yapılması, su, tepe mahallelere ve diğer mahallelere parke taşı döşemesi, altyapı gibi tüm çalışmalarınızı halk görüyor, biliyor” diye konuştu.
 
 Yeni parklar yapıldığını, halkımıza dinlenme ve nefes alma imkanı sağlayacak eski Bit Pazarı yerinde kafeterya ve meydan düzenlemesi yapıldığını, çöp fabrikasının ayrıştırma, balyalama, kompost ünitesinin faaliyete girdiğini anlatan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, imar planının son aşamaya geldiğini, İskenderun Kentiçi ulaşım planının tamamlanarak, düzenlenen toplantıyla anlatıldığını söyledi.
Sosyal etkinlikler de düzenlendiğini belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, beş adet Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezinde kadınların çeşitli kurslara katıldığını ifade etti.
Ziyaretini, Eğitim-İş Sendikası İskenderun Şubesi ile sürdüren Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Sizlerle olmaktan dolayı mutluyum” dedi.
 
  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eğitim-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Hasan Kuş, “Hoşgeldiniz. Belediyeyi, çalışmalarınızı takip ediyoruz” diye konuştu.
Kurumsallaşmak gerektiğini vurgulayan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, köprü, iskele, nikah salonu, içmesuyu, drenaj kanalı, çöp fabrikası çalışmalarına değindi.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Kentimizin, toplumun çıkarına ve ihtiyacına yönelik çalışma yapıyoruz. Halkımıza eşit ve adaletli hizmet veriyoruz” dedi.
Sendikanın, emeğin örgütlenmesi ve siyaset olmak üzere iki kanadı olduğunu ifade eden Eğitim-İş Sendikası Şube Başkanı Hasan Kuş, “Bu iki kanadından biri çalışmazsa yükselemez” diye konuştu.
Sendika yönetimindeki öğretmenler, Belediye’nin okullardaki çalışmalarının çok güzel olduğunu ifade etti.
Eğitimin önemine değinen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, imkanlar ölçüsünde okulların boya ve diğer bakımlarının yapıldığını kaydetti.
Sosyal belediyecilik yapıldığını söyleyen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, spor tesislerinin sayısının da arttırıldığını sözlerine ekledi.
Her iki ziyarette, sohbet ortamında sürdü.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş