Skip Navigation Links

MUSTAFA YAYLA, ‘DOĞRU KADROLAR VE İŞİN EHLİ İNSANLARLA ÇALIŞACAĞIZ’

CHP BELEDİYE BAŞKAN A.ADAYI MUSTAFA YAYLA, ‘DOĞRU KADROLAR VE İŞİN EHLİ İNSANLARLA ÇALIŞACAĞIZ’

MUSTAFA YAYLA, ‘DOĞRU KADROLAR VE İŞİN EHLİ İNSANLARLA ÇALIŞACAĞIZ’Web
TV

Gündem   A+a-

 Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan A.Adayı Şehir Plancısı Mustafa Yayla, seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Gün içerisinde STK, muhtar ve esnaf ziyaretlerini sürdüren Yayla, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek basın mensuplarıyla bilgi paylaşımında bulundu.
 
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezinde basın mensuplarının da hazır bulunduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İGC Başkanı Diyap Atar, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Belediye Başkan aday adayı Mustafa Yayla’ya çalışmalarında başarılar diledi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi’nden İskenderun Belediye Başkan A.Adayı olan Şehir Plancısı Mustafa Yayla ise donanımlı yönüyle dikkat çekiyor.
Katılımcı yönetim anlayışı ve ortak akılla şehrin yönetimine talip olduğunu aktaran Yayla, amacının şehri; mimari ve şehir yapısını yaşanabilir bir kent haline getirerek doğru kadrolar ve işin ehli insanlarla çalışacaklarından halkın şüphesinin olmamasını istedi.
 
6 Şubat depremleriyle büyük bir yıkıma uğrayan, yeniden inşası için birçok projelerinin bulunduğunun altını çizen Başkan A.Adayı Mustafa Yayla “Ancak şu anda bunları konuşmamız çokta doğru olmaz, çünkü adaylığımız açıklanmadı. Genel merkezimizin aday açıklaması durumunda ilk çağrımız gençlere olacak” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MUSTAFA YAYLA, ‘DOĞRU KADROLAR VE İŞİN EHLİ İNSANLARLA ÇALIŞACAĞIZ’ videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet