Skip Navigation Links

Çalmayacağım Çaldırmayacağım Eş Dost Akraba İşe Almayacağım !

Serkan Topal'dan Öğretmen Sözü; Çalmayacağım Çaldırmayacağım Eş Dost Akraba İşe Almayacağım !

Çalmayacağım Çaldırmayacağım Eş Dost Akraba İşe Almayacağım !Web
TV

Gündem   A+a-

 CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Serkan Topal:
 
“Hatay’ı yeniden marka yapmaya geliyoruz!”
 
 
 
 
CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı CHP - 27. Dönem Hatay Milletvekili Serkan Topal, Benim tek hedefim buradaki vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmek. Biz hazırız, kendimize güveniyoruz. Biz bu düşünce ile yola çıktık. Akademisyen arkadaşlarımızla şimdiden projeler üretiyoruz. Bizim felsefemiz bu. Bu kenti birlikte yöneteceğiz. Kanaat önderlerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla ve halkla birlikte yöneteceğiz.” dedi.
 
 
 
 
CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serkan Topal, İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. İGC Başkanı Diyap Atar, Yönetim Kurulu üyeleri; Yılmaz Akpınar, Gökhan Gökpınar, Cuma Keseroğlu, Korhan Canpolat, Serpil Korkmaz ve İGC üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, yerel seçimler ve kent gündemine dair görüşlerini dile getirdi.
 
İGC Başkanı Diyap Atar, HBB Başkan adaylığı için yola çıkan 27. Dönem TBMM milletvekili Serkan Topal’a başarı dileklerinde bulunarak ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi.
 
 HBB Başkan Aday Adayı Serkan Topal, “Hatay’ı birlikte ayağa kaldıracağız. Hatay yeniden eski güzel günlerine dönecek. Hatay’ın kalkınmasında;  siyasilerin sivil toplum kuruluşlarının ve basının kendini sorumlu hissetmesi gerekiyor. Gelin bu kentin tarihi birlikte yazalım. Yüreğimizde Hatay, gönlümüzde Hatay, aklımızda Hatay var.  Çünkü Hatay bizim sevdamız, biz bu sevdadan ne de Hatay aşkımızdan vazgeçeriz.” Dedi.
 
Antakya'nın depremden sonraki durumuna dikkat çeken Topal, enkazlar halen kaldırılmaya devam ettiğini belirterek vatandaşların sorununu çözmek için öncelikli olarak vatandaşların su sorununun çözmek olduğunu kaydetti.
 
 
 
 
CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı CHP - 27. Dönem Hatay Milletvekili Serkan Topal, “Bir belediye başkanı önce vatandaşın içecek suyunu, sonra gidecek yolunu ve ardından alt yapıyı yapmalı. Biz Hatay’ı yönetmeye geliyoruz. Hatay’ı yeniden ayağa kaldıracağız. Medeniyetler beşiği dediğimiz Hatay’ı yeniden dünya markası yapacağız! Burada çalışanlar Hataylı olacak. Asla ve asla maaşım dışında bir mal varlığım olmayacak. Benim tek hedefim gerçekten buradaki vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmek. Biz hazırız, kendimize güveniyoruz. Belediyenin her bir kurusunu yemek de yetimin hakkını yemek sayılır. Biz bu düşünce ile yola çıktık. Akademisyen arkadaşlarımızla şimdiden projeler üretiyoruz. Bizim felsefemiz Hatay’a hizmet etmektir. Bu kenti birlikte yöneteceğiz. Kanaat önderlerimizle, halkla ve sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte yöneteceğiz.” Dedi.
 
 
 
 
Çalmayacağım Çaldırmayacağım Eş Dost Akraba İşe Almayacağım ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet