Skip Navigation Links

Çuval Geçirme Girişimi Güvenlik Kamerasında

İskenderun'da TGB üyelerinin, sivil olarak caddeye çıkan Alman askerlerin başlarına çuval geçirme girişimi güvenlik kamerasına yansıdı.

Gündem   A+a-


ÇUVAL GEÇİRME 8.GÜN HABER ile 8gunhaber

Alman Askerlerin Başlarına Çuval Geçirme Girişimi Güvenlik Kamerasında
Hatay'ın İskenderun ilçesinde Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyelerinin, sivil olarak caddeye çıkan Alman askerlerin başlarına çuval geçirme girişimi güvenlik kamerasına yansıdı.
Hatay'ın İskenderun ilçesinde Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyelerinin, sivil olarak caddeye çıkan Alman askerlerin başlarına çuval geçirme girişimi güvenlik kamerasına yansıdı.
Akşam saatlerinde şehrin en işlek caddesi Şehit Pamir'de alış veriş için otelden çıkan 7 Alman askeri takibe alan İşçi Partisi'nin gençlik yapılanması olan TGB üyeleri, askerlerin başına çuval geçirme girişiminde bulundu. İki askerin başına çuval geçirmeyi başaran ve askerleri tartaklayan guruba, çevredeki vatandaşlar müdahale etti. Büyük şok yaşayan askerler kuyumcuya kaçtı. Alman askerlerin Arslanhan gümüşçülüğe girmeleri ise güvenlik kamerasına yansıdı. Guruptan kaçan askerlerin iş yerine sığınmaları esnasında oldukça heyecanlı ve tedirgin oldukları gözleniyor. TGB üyeleri kaçan askerlerinin yanına kadar geliyor ancak, sivil polisler olaya anında müdahale ederek şahısları dışarıya çıkartıyor.
 
  Dün akşam saatlerinde gözaltına alınan TGB üyelerinin yapılan sorgulamalarının ardından 02.00 sularında serbest bırakıldığı bildirildi. Olayı an ve an yaşayan Arslanhan Gümüşçülük'ün sahibi Münir Arslan, polisin zamanında müdahalesiyle büyük olayların engellendiğini kaydetti. Arslan, "Almanların canını polisler kurtardı. Başlarına torba geçirmek istediler. Polis olaya zamanında müdahale etti." şedi. İş yeri çalışanlarından Feride Önder ise "Ellerinde çuvalla geldiler. Ne yapıyorsunuz diye bağırdım. Polisler zamanında içeriye girdi." şeklinde konuştu.
 
 

Çuval Geçirme Girişimi Güvenlik Kamerasında videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet