Skip Navigation Links

HOMEND Antakya Belediyespor Öğrencilerle Buluştu

Homend Antakya Belediyespor teknik kadrosu ve oyuncuları Toki Şehit Süleyman Yılmaz Anadolu Lisesi’ne ziyarette bulundu.

Spor   A+a-

HOMEND ANTAKYA BELEDİYESPOR OYUNCULARI ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞİ DE BULUŞTU
 
Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Liginde ilimizi başarı ile temsil eden Homend Antakya Belediyespor teknik kadrosu ve oyuncuları Toki Şehit Süleyman Yılmaz Anadolu Lisesi’ne ziyarette bulundu.
Toki Şehit Süleyman Yılmaz Anadolu Lisesi Okul Müdürü Yakup Ay ev sahipliğinde düzenlenen buluşmaya Homend Antakya Belediyespor Başantrenörü Hakan Acer, Yardımcı Antrenör Doruk Güneş, Menejer Mesut Yılmaz, oyuncular Jana Vesela, Lucie Melek ve Shekinna Strcklen ile Okul Müdür Yardımcıları Tevfik Kurşun, İlhan Kalkan, Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Punar, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katılım gösterdi.
Toki Şehit Süleyman Yılmaz Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikte çok sayıda öğrencinin sevgi tezahüratı ile konuşmasına başlayan Homend Antakya Belediyespor Başantrenörü Hakan Acer, böyle bir imkân sunulmasından dolayı okul Müdürü Yakup Ay’a teşekkür ederek, her bireyin mutlaka herhangi bir branşta spor yapması gerektiğini ifade etti. Acer, “Spor yapan öğrenciler sağlam ve dinç bir bünyeye sahip olurlar. Bu da beraberinde başarıyı getirir. Öğrenci olarak sizler, hem eğitim hem de spor yapma imkânına sahipsiniz. Çok güzel bir okulunuz ve spor yapmak için güzel bir bahçeniz, sahanız var. Planlı ve programlı bir haftalık çizelge ile hemen hemen her türlü aktivitelerde bulunabilirsiniz. Bu arada bizlere de salonda oynadığımız karşılaşmalarda destek verirseniz memnun oluruz.” dedi.
Sporcular da öğrencilere hitaben yaptıkları konuşmalarında, sporun yaşamlarında önemli bir yere sahip olduğunu, kendilerinin basketbolu profesyonel bir meslek olarak seçtiklerini ifade ettiler.
Homend Antakya Belediyespor Menajeri Mesut Yılmaz, Homend Antakya Belediyespor sayesinde basketbol branşında şehirde hareketlilik yaşandığını ifade ederek, “2010 yılında kurulan takımımız, büyük bir başarı göstererek 1. Lige yükseldi. Basketbol takımımız ilimizi, Antakya’yı yurt içinde ve yurt dışında oynadığı müsabakalar ile başarı ile temsil ediyor. Basketbol takımı sayesinde sizler arasında bulunan genç yeteneklere imkân sunmuş oluyoruz” dedi.
 
 Toki Şehit Süleyman Yılmaz Anadolu Lisesi Okul Müdürü Yakup Ay, yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Etkinliğimize Homend Antakya Belediyespor’un katılım göstermesi bizleri oldukça mutlu etti. Önemli bir maç öncesinde bizlere zaman ayırarak öğrencilerimizin sorularını tek tek yanıt vermelerinden dolayı teknik heyet ve oyunculara şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca gururumuz Homend Antakya Belediyespor’un öğrencilerimizle ve okul idarecilerimizle buluşarak sohbet etmelerine imkanı sağlayan Sayın Belediye Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.
Söyleşinin ardından Homend Antakya Belediyesporlu oyuncular, okulun basketbol sahasında ufak bir gösteri yaparak, daha sonra okul binası önünde öğretmenler ve öğrenciler ile günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet