Skip Navigation Links

Sevinç Çakıcı:Arsuzluların ruhuna dokunacak işler yapmak istiyorum

CHP’den Arsuz Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Av.Sevinç Çakıcı Arsuzluların ruhuna dokunacak işleri yapmak istediğine vurgu yaptı.

Sevinç Çakıcı:Arsuzluların ruhuna dokunacak işler yapmak istiyorumWeb
TV

Arsuz   A+a-

 CHP’den Arsuz Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Av.Sevinç Çakıcı Arsuzluların ruhuna dokunacak işleri yapmak istediğine vurgu yaptı. Hem anne hem baba tarafı Arsuzlu olan bir ailenin evladı olduğunu ve Karaağaç mahallesinde ikamet ettiğini belirten Sevinç Çakıcı, Arsuz sevdalısı olduğunu ve Arsuz’a adaletli bir hizmet anlayışı getirmek, yapılmayanları yapmak, yarım kalan işleri tamamlamak ve Arsuzluların ruhuna dokunacak işler yapmak için aday olduğunu söyledi.
Arsuz’un cazibe merkezi olduğunu bu nedenle belediye başkanlığı için çok sayıda aday adayların olduğunu belirten Sevinç Çakıcı “Arsuzluların, kendilerine gönülden hizmet edecek, layıkı ile yönetecek ve tüm enerjisini Arsuz’a hissettirecek bir başkanı seçeceklerine inanıyorum”dedi.
Atatürk Tarım Çiftliği, Halk masası gibi birçok projesinin olduğunu belirten Çakıcı, kadın inanırsa mutlaka başarır bu nedenle Arsuz’a bir kadın eli değmeli dedi.
 
Sevinç Çakıcı:Arsuzluların ruhuna dokunacak işler yapmak istiyorum videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet