Skip Navigation Links

Gözaltına alınan TGB üyeleri serbest bırakıldı

NATO askeri olduğu belirtilen 2 sivilin başına çuval geçirmeye çalışan TGB'lilerden gözaltına alınan 28 kişi serbest bırakıldı.

Gündem   A+a-

Türkiye'ye Konuşlandırılacak Patriotlar
 
 Gözaltına alınan TGB üyeleri serbest bırakıldı Hatay'ın İskenderun ilçesinde Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyesi bir grubun, Türkiye'ye konuşlandırılacak patriot hava savunma sistemleriyle ilgili NATO askeri olduğu belirtilen 2 sivilin başına çuval geçirmeye çalıştığı olayla ilgili olarak gözaltına alınan 28 kişi sabaha karşı serbest bırakıldı.
 
Alınan bilgilere göre İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı, Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyesi bir grubun, NATO askeri olduğu belirtilen 2 sivilin başına çuval geçirmeye çalışmasıyla ilgili soruşturma başlattı.
 
 
 Olayla ilgili olarak İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 28 şüpheli hakkında kasten yaralama, bu suça teşebbüs, kolluk güçlerine etkin direniş, toplantı ve gösteri yürüyüşleri kanununa muhalefet suçlarından adli süreç başlatılmıştı.
 
Gözaltına alınan 28 şahıs İskenderun Emniyet Müdürlüğünde alınan ifadelerinin ardından sabaha karşı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi. İzinli olarak limandan çıkan ve sivil kıyafetle kent merkezinde alışveriş yapmak isteyen 4 NATO askerine aralarında TGB Genel Başkanı İlker Yücel'in de bulunduğu grup çuval geçirmek istemiş ve göz altına alınmışlardı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet