Skip Navigation Links

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar İSTE’ye Konuk Oldu

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ı misafir etti.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar İSTE’ye Konuk Oldu

Gündem   A+a-

 
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ı misafir etti.
 
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ı misafir etti. 8 Aralık Cuma günü bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere Hatay’da bulunun YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ve ekibi İSTE’ye ziyarette bulundu. Aynı gün İSTE’de Gazze İslam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sufyan TAYEH ve Tüm Filistinli Şehitlerin Anısına sergilenmeye başlayan eserleri inceleyen YÖK Başkanı Özvar öğrencilerle sohbet ederek kendilerini tebrik etti ve günün anısına fotoğraf çektirdi ve küratörlerden eserlerle ilgi bilgi aldı.
 
YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ve İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci daha sonra beraberindeki ekiple İSTE Rektörlük Makamına geçti. Prof. Dr. Özvar burada bulunan İSTE ziyaretçi defterini imzaladı. Rektör Depci’nin kendisine günün anısına takdim ettiği hediyeyi kabul eden YÖK Başkanı Özvar misafirperverlikleri için İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci ve ekibine teşekkür etti. Deprem sonrası süreçte özveriyle çalışarak eğitim öğretimin aksamaması için sürdürülen çalışmaları takdir eden YÖK Başkanı Özvar İSTE’nin güncel durumu ile ilgili Rektör Depci’den bilgi aldı.
 
“YÖK Başkanımız Sayın Prof. Dr. Erol Özvar’ı ve ekibini İSTE’de ağırlamaktan onur duyduğunu” dile getiren Rektör Depci “bölgemizin ve ülkemizin kalkınması için liderliğinde çalışmaktan mutluluk duyduğum Sayın Başkanımıza ve ekibine nazik ziyaretleri için üniversitem ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Daha iyi yarınlar için bugün neler yapabileceğimiz hususunda bugün yeniden istişare etme fırsatı bulduk. Durmadan çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
 
iste-yök-3.jpg" alt="" />
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet