Skip Navigation Links

TİP, Hatay'da da Kendi Adaylarıyla Çıkacak !

Bir çok ilde CHP ile ittifak yapmayacaklarını belirten TİP heyeti, Arsuz, Samandağ ve Defne'de seçimi kazanacak iddada olduklarına dikkat çektiler.

TİP, Hatay'da da Kendi Adaylarıyla Çıkacak !Web
TV

Gündem   A+a-

 Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay İl Başkanı Hasan Yılmaz, İskenderun İlçe başkanı Sürreya İnal, Arsuz ilçe başkanı Özlem Parlak ve TİP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayları Sinan Altan ile Eşref Karayün, İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, yerel seçimlerde izleyecekleri yol haritası ve belediyecilik ilkeleri hakkında bilgi verdiler.
Bir çok ilde CHP ile ittifak yapmayacaklarını belirten TİP heyeti, Arsuz, Samandağ ve Defne'de seçimi kazanacak iddada olduklarına dikkat çektiler.
İGC Başkanı Diyap Atar'ın programı nedeniyle katılamadığı ziyarette konukları, Yönetim Kurulu Üyeleri Erdal Yılmaz, Cuma Keseroğlu ve Gökhan Gökpınar birlikte karşıladı.
Türkiye İşçi Partisi Arsuz İlçe Başkanı Özlem Parlak yaptığı konuşmada, “Tip Arsuz ilçe başkanı Özlem Parlak : Biz oy böldüğümüzü düşünmüyoruz. Başka bir siyasetin mümkün olduğunu göstermek halkımıza alternatif olmak için yıllardır ilçemizde mücaddele ediyoruz. Ne Höyük'te ne Kurtbağı'nda ne zeytinliklerin kamulaştırılmasında mücadelenden bir adım geri durmakdık her mücadelle alanında öncü yada halkımızla yanyana olmak için çaba harcadık. Şimdi de niyetimiz oy bölmek değil Arsuz'a reva görülen bu belediyeciliğe karşı halkla beraber bir alternatif olmaktır”
Türkiye İşçi Partisi (TİP) Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Eşref Karayün, yerel iktidarın 6 Şubat depremi sürecinde verdiği sınavda sınıfta kaldığını belirterek şöyle konuştu; Yerel İktidar 6 şubatla başlayan süreçte ciddi bir sınav vermiştir ve bu sınavda sınıfta kalmıştır. Şimdi geçtimiz aday adaylığı sürecinde de gördüğümüz tablo bunu bir örneğidir. Hatay'ın en çok İhtiyacı olan dönemde sahada görmediğimiz ilimizi ilçemizi terkedip giden insanlar bugün Yerel İktidara yine adaylar. Elbette deprem dönemi yapılanlar bir siyasi rant alanına dönüştürülemez fakat en zor zamanda Hatay'ı terk etmiş insanların adaylığı değil aday adaylığı bile kabul edilemez”
Son olarak TİP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Sinan Altan da, Fatsa, Tunceli ve Terzi Fikri gibi belediyecilikte çığır açan örneklerinin bulunduğuna dikkat çekerek şöyle dedi;
“Bizim önümüzde bir Fatsa tecrübesi , Tunceli tecrübesi var , bizim terzi Fikri gibi , komunist başkan gibi örneklerimiz var .
Yerel yönetimlerin , Emekçi-yoksul halkın gıda ,barınma ,sağlık gibi en temel gereksinimlerine nitelikli ve ucuz bir şekilde ulaşabilmesi için halkıyla birlikte olmasının en temel sorumlulukları olduklarını düşünüyoruz . Bu bağlamda Belediyenin tüm imkanlarını kullanarak halkıyla birlikte üretip , ürettiğini halkıyla ,hakça bölüşen bir belediyenin mümkün olduğuna inanıyor , bu uğurda yalnız olmadığımızı biliyoruz.
Arsuz’un tüm Türkiye örnek olacak bir halkçı belediyecilik örneğini hakettiğine ve bunu halka birlikte başaracağımıza  inanıyoruz .”
 
TİP, Hatay'da da Kendi Adaylarıyla Çıkacak ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet