Skip Navigation Links

CHP İlçe Başkanı Mansuroğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu bir süredir tedavi gördüğü hastanende yaşama veda etti.

CHP İlçe Başkanı Mansuroğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Gündem   A+a-

  Masuroğlu'nun vefatı başta ailesi olmak üzere, Cumhuriyet Halk Partisi camiası ile tüm sevenlerini derinden üzdü, yasa boğdu. Merhum Yusuf Mansuroğlu'nun cenazesi bugün saat 14.00’te uzun yıllar görev yaptığı Cumhuriyet Halk Partisi İlçe binası önüne son kez getirildi.
Kalabalık bir partili topluluğunun karşıladığı İlçe Başkanı Mansuroğlu için konuşmalar yapıldı dualar edildi. Buradaki törenin ardından Numune Mahallesi 194 Sokaktaki evinin önünden kaldırılarak Karaağaç Asri Mezarlığına getirildi.
Mezarlıkta bulunan namazgâhta kılınan cenaze namazının ardından Mansuroğlu, gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verildi.
Mansuroğlu’nun cenazesine, ailesi ve sevenlerinin yanı sıra, CHP Yurtiçi Örgütlenmeden Sorumlu MYK Üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Hikmet Erbilgin, CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, SP Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Çalışma ve Güvenlik eski Bakanı Nihat Matkap, CHP’li geçmiş dönem milletvekilleri, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, çok sayıda partili katılım gösterdi.
Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu'na Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve CHP ailesine başsağlığı ve sabır dileriz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet