Skip Navigation Links

ARSUZ ‘GÜZEL’ OLACAK!

‘ARSUZ’DA İNSANA HİTAP EDEN PROJELERİMİZ OLACAK’

 ARSUZ ‘GÜZEL’ OLACAK!

Gündem   A+a-

 ARSUZ ‘GÜZEL’ OLACAK!
 
CHP'den Arsuz Belediye Başkan A. Adayı olan başarılı eğitimci Ayhan Güzel, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. İGC Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen CHP Belediye Başkan A.Adayı Ayhan Güzel, Arsuz’un turizm potansiyelinin açığa çıkması gerektiğini vurguladı. Türkiye’de en başarılı eğitim kurumları arasında gösterilen Mentor Eğitim Kurumları’nın Kurucusu Coğrafya Öğretmeni Ayhan Güzel, "Eğitimle başlayıp son döneme kadar insanımızla ilgili işler yapmak lazım. Benim önceliğim gerçekten halka, gençlerimize dokunan, insana hitap eden projeler olacak. Sosyal belediyecilik anlayışını etkin kılacağız. Toplumsal fayda odaklı bir anlayışı tüm hizmet süreçlerine tesis edeceğiz. Marka tescilli tarımsal ürünlerin şehir dışına pazarlamasını sağlayacağız, kadın eli projelerini destekleyeceğiz, mecliste kadın sayısını arttıracağız. Sahil düzenlemesi ile bulvar çalışmalarımız olacak" dedi.
 
‘ARSUZ’DA İNSANA HİTAP EDEN PROJELERİMİZ OLACAK’
CHP Arsuz Belediye Başkan A.Adayı Ayhan Güzel, 2006-2015 yılları arasında İskenderun’da özel eğitim kurslarında görev yaparak başladığı öğretmenlik hayatı, İstanbul Beşiktaş’ta bir kurum, Kadıköy’de iki kurumdan oluşan Mentor Eğitim kurumlarını hizmete açarak devam etti.
Ayhan Güzel bugün istihdam oluşturduğu 130 eğitimci arkadaşıyla 1800 öğrenciye dokunuyor. Bu kurumlara gelen Hataylı öğrenciler ise ücretsiz eğitim alıyor. 2006 yılından beri üyesi olan CHP bünyesinde görev yapıyor, aktif bir rol üstleniyor.
 
 
BAŞARILI BİR EĞİTİMCİ
Arsuzlu bir ailenin çocuğu olarak 1980 yılında dünyaya gelen Ayhan Güzel, ilk ve ortaöğretimini Nardüzü’nde, lise tahsilini ise İskenderun Şemsettin Mursaloğlu lisesinde tamamladı.
Atatürk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümünde yüksek lisansını yapan Ayhan Güzel, ardından İstanbul Üniversitesi Coğrafya Bölümü’nde yüksek lisansını bitirdi.
90’lı yıllarda İskenderunspor’da bir dönem futbol oynayan Ayhan Güzel, tüm varlığıyla Arsuz için mücadele etmek istiyor.
Evli ve iki çocuk babası olan Ayhan Güzel, son dört yıldır altı ayı Arsuz’da altı ayı İstanbul’da geçirdiği yaşamını, 6 Şubat’ta gerçekleşen depremin ardından tamamen Arsuz’a taşıdı.
 
‘TÜM ARSUZLULAR’I KARAR SÜRECİNE DAHİL EDECEĞİZ’
Arsuz’u daha eğitimli, güzel, yaşanabilir ve daha mutlu bir ilçe yapmak için Arsuz Belediye Başkanlığı’na talip olduğunu belirten CHP Belediye Başkan A.Adayı Ayhan Güzel, "Arsuz’un havasını, denizini, tarihi ve kültürel güzelliklerini kolay kolay başka yerlerde göremezsiniz. Ancak, Arsuz’un tanıtımı çok zayıf. Her arenada tanıtacağız. Büyükşehir Belediyesi ve ilgili bakanlıklarla sürekli temasta bulunacağız. Arsuz’umuz için hakettiği ne varsa isteyeceğiz.
 
 
‘İNSANLARIMIZA DOKUNACAĞIZ’
Su, yol ve alt yapı ilk sırada olan çalışmalarımız olacak, ancak gençlerimiz ve emeklilerimiz için de çok güzel projelerimiz var ve bu yatırımlar kısa sürede başlayacak. Çalınmadık kapı gidilmedik mahalle kalmayacak, insanların hayatını kolaylaştıracağız. Arsuz’u hak ettiği şekliyle yönetmeyi, doğru gündem olmayı ve Arsuz’u korumayı vaat ediyoruz. Arsuz’da yaşayan herkes bizim kardeşimiz, kimseyi ayırt etmeyeceğiz. Hep beraber Arsuz’u halkımızla beraber yöneteceğiz. Tüm Arsuzlular’ı karar sürecine dahil edeceğiz" dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet