Skip Navigation Links

YÜZÜNÜZ HEP GÜLSÜN!

Mehmet Güngör ve yönetim kurulu üyeleri tarafından, engelliler haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikte şarkılar söylendi, oyunlar oynandı.

YÜZÜNÜZ HEP GÜLSÜN!  Web
TV

Gündem   A+a-

 YÜZÜNÜZ HEP GÜLSÜN!
 
Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ve yönetim kurulu üyeleri tarafından, engelliler haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikte şarkılar söylendi, oyunlar oynandı.
 
Sendika binasında düzenlenen etkinliğe Hak İş Hatay İl Başkanı ve Özçelik İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Güngör, Sosyal Hizmetler Müdürü Yılmaz Balaman, Engelliyim Engel Tanımam Derneği Başkanı Kamil Göçmen, sosyal hizmetler ekibi, engelli bireyler ve aileleri katıldı.
 
Baştan sona çok eğlenceli ve keyifli programda engelli bireyler, Süleyman Kordoğan’ın çaldığı bağlama eşliğinde ve Özçelik İş Sendikası üyesi Hüseyin Dağlıoğlu’nun okuduğu türkülere eşlik ettiler.
 
Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ise açıklamasında, tüm engelli bireylerin yanlarında olduklarını belirterek, “HAK-İŞ olarak, birlikte yaşama ilkesiyle tüm toplum kesimlerini engelli bireylerin hakları konusunda duyarlılığa, ortak ve özgün adımlar atmaya davet ediyoruz. Engelli bireyler istihdama kazandırılmalıdır. Bu vesileyle, Dünya Engelliler Gününde engelli ve engelli yakını üyelerimizin ve tüm engellilerimizin bu özel günlerinde, kendilerini hayatın her alanında ortaya koydukları emeklerinden ötürü tebrik ederiz” dedi.
 
 
 
 
 
 
YÜZÜNÜZ HEP GÜLSÜN!   videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet