Skip Navigation Links

Başkan Eryılmaz'a Ziyaret Ettiği Mahallelerde Yoğun İlgi

Av. Refik Eryılmaz Sutaşı,Tomruksuyu ve Mağaracık Mahallelerini ziyaret ederek mahalle sakinleri ve esnaflar ile bir araya geldi.

Başkan Eryılmaz'a Ziyaret Ettiği Mahallelerde Yoğun İlgi

Yerel   A+a-

 
Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz Sutaşı,Tomruksuyu ve Mağaracık Mahallelerini ziyaret ederek mahalle sakinleri ve esnaflar ile bir araya geldi.
 
Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, “yerinde ve birlikte yönetim” anlayışı çerçevesinde her fırsatta esnaf ve mahalle sakinleri ile bir araya geliyor.
 
Belediye Başkanlığı görevini halkla iç içe olmayı tercih ederek yerine getiren Başkan Eryılmaz, merkezden en uzak noktalara kadar ilçenin tüm mahallelerine giderek vatandaşların talep ve isteklerini dinliyor.
 
Göreve geldiği günden beri Samandağ’ı makamdan değil sahadan yöneten ve yılmadan çalışmalarını sürdüren Eryılmaz, bir yandan da mahalleleri ziyaret etmeye devam ediyor.
 
Ziyaret ettiği her mahallede halkın büyük teveccühü ile karşılaşan Eryılmaz, Tomruksuyu, Mağaracık ve Sutaşı’nda da halkın ilgisiyle karşılaştı.
 
Eryılmaz ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada; “Mahalle halkı ve esnafları ziyaret ederek sorunların ivedi bir şekilde çözülmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. “
 
Bugün gerçekleştirdiği Sutaşı Mahalle ziyareti sonrası yaptığı açıklamada ise;
 
Vatandaşlarımız, Sutaşı Mahallemiz ile Devlet Hastanesi bağlantı yolunun bir an önce yapılması için bizlerden talepte bulundular. Hatay Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanında olan yol ile ilgili Samandağ Belediyesi olarak yarın sabahtan yol düzenleme ve tesviye çalışmalarına başlayacağız. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile görüşüp, yolun bir an önce kalıcı çözüme kavuşturularak beton asfalt ile kaplanması gerektiğini bir kez daha talep edeceğiz.Bizleri güleryüzle karşılayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. İfadelerine yer verdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet